Terug naar overzicht

Bernard Wubbels

Adviseur

Als adviseur schrijf ik mee aan EMVI-plannen, schrijfvaardigheid is mijn belangrijkste vaardigheid. Hiervoor ben ik aanwezig bij gesprekken met opdrachtgevers om de ‘vraag achter de vraag’ te achterhalen en constructief mee te denken. Ik verzamel relevante informatie en technische input voor een goed lopend verhaal.

In mijn vorige baan heb ik jarenlang gewerkt als tekstschrijver en communicatiemedewerker bij een Tweede Kamerfractie in Den Haag. Daarnaast ben ik al heel lang actief als liedjesmaker en treed ik op als troubadour met mijn eigen liedjes. Taal is een vorm van communicatie, en zowel in mijn werk als in mijn liedjes zoek ik naar de juiste woorden om een boodschap zo goed mogelijk over te brengen.

Het geeft me veel plezier om dingen uit te zoeken, informatie te verzamelen, verschillende onderdelen samen te voegen en er een goed samenhangend verhaal van te maken. Hierbij helpt mijn goed ontwikkelde taalgevoel, oog voor details, dat ik een analyticus ben, een brede interesse heb en in oplossingen denk. En last but not least: mijn gevoel voor humor.

Syntera spreekt me aan omdat het werk inhoudelijk interessant is en het voor mij een leuke nieuwe uitdaging is. Ook de informele werksfeer, de collegialiteit, aandacht voor de je persoonlijke ontwikkeling en talenten (‘je bent je talent’) spreken mij zeer aan.

Contact:

0621856090 - bwubbels@syntera.nl

Likes:

Gitaarspelen, liedjes maken, muziek, lezen, tai chi.

Favoriete Syntera-lunch:

Een tosti met kaas.

Bernard over 'werken bij Syntera'

Bernard over 'werken bij Syntera'

Het team van Syntera vertelt over het werken bij Syntera. Wat houdt hen dagelijks bezig? Wat zijn de dingen waarvan zij genieten in hun werk? Wat is iets dat we nog niet wisten? Bernard Wubbels deelt zijn ervaringen met je.