Terug naar overzicht

Emile Doeser

Projectcoördinator

Na meer dan 20 jaar in de aannemerij gezeten te hebben in de infrasector als calculator, was het voor mij tijd voor iets nieuws. Bij Syntera mag ik me inzetten als projectcoördinator. In deze functie zit ik meer aan de ‘voorkant’ van een werk en kan ik meteen vanaf de start van een project meedenken met een aannemer. Ook het feit dat er veel werkzaamheden (gaan) plaatsvinden in de provincie Groningen en bijvoorbeeld mijn eigen woonplaats Winschoten maakt het extra interessant. Zo krijg je veel meer mee van datgene wat er zich aan de ‘voorkant’ afspeelt. 

De ervaring en kennis die ik heb opgedaan in de aannemerij kan ik goed gebruiken en uitbreiden bij Syntera. Mijn werkzaamheden zijn erg gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Ik houd me bezig met kostenramingen opzetten, bestekken schrijven en bied ondersteuning bij verschillende projecten. 

Het mooie aan Syntera is dat we techniek en communicatie kunnen verbinden. Door onze ervaring weten we hoe een aannemer denkt en kunnen we dit goed vertalen naar de taal van de opdrachtgever. Zo kunnen we als Syntera een verbindende schakel zijn!

Contact:

0625161039 - edoeser@syntera.nl

Likes:

Voetbal, uit eten gaan en muziek luisteren

Favoriete Syntera-lunch:

Tosti’s en snacks