Terug naar overzicht

Henk Grit

Projectcoördinator / Toezichthouder

Als Projectcoördinator/Toezichthouder begeleid ik projecten in de uitvoering, van de start van de werkzaamheden tot en met de eindoplevering. Daarbij pak ik een breed scala qua werkzaamheden op.

De eerste tien jaar van mijn loopbaan stonden in het teken van bodemonderzoek en bodemsaneringen. Vervolgens maakte ik de overstap naar civieltechnische en bouwkundige werken. In eerste instantie met de begeleiding van AZC’s, later bij diverse plattelands en stedelijke gemeenten als directievoerder/toezichthouder. Daar heb ik een grote verscheidenheid aan projecten begeleid van rioolrenovatie, weg reconstructies, aanleg van woonwijken tot het maken van diverse soorten kunstwerken. Hierna ben ik als senior schade inspecteur actief geweest voor het vaststellen van aardbevingsschades, binnen het bedrijf was ik de specialist voor zetting- en zakkingsschades.

Ik ben een veelzijdig civiel- en bouwkundige die in oplossingen denkt, stressbestendig is en beslissingen durft te nemen. Op deze manier zorg ik ervoor dat de voortgang van projecten zo goed mogelijk verloopt. Wanneer er zich problemen voordoen binnen de werkzaamheden geeft het mij energie om die op te lossen. Ik vind het ook erg leuk om de kennis die ik de afgelopen 35 jaar heb opgedaan over te dragen. Het leukst vind ik het op locatie begeleiden van de werkzaamheden, ongeacht weer of tijdstip.

Syntera is een veelzijdige en enthousiaste groep mensen waar je door de relatieve kleinschaligheid elkaar kent en korte lijnen hebt. Er is een grote bereidwilligheid om elkaar te helpen.

Contact:

0621917020 - hgrit@syntera.nl

Likes:

Mijn hobby’s zijn duiken (lesgeven daarin), tennissen en klussen in en om het huis. En ik houd ervan om met vrienden lekker (uit) eten te gaan.

Favoriete Syntera-lunch:

Een broodje hamburger.