Adviesbureau voor bouw en infra
Terug naar overzicht

Jan Zandbergen

Projectleider Techniek

Ik ben een echte ‘procesman’, met meer dan 10 jaar praktijkervaring. Ik weet hoe ik de eisen die op papier staan moet vertalen naar concrete oplossingen op locatie. De 'zachte' kant van ons werk, zoals kwaliteit, communicatie en financiën, vind ik net zo belangrijk als de techniek. Ik vind het leuk om de juiste balans te krijgen tussen mensen, kennis en mogelijkheden. Daarbij denk ik natuurlijk aan het eindresultaat, maar meer nog aan de manier van samenwerken, of aan de omwonenden van een projectlocatie. Met hoeveel budgetten, machines en materialen we ook te maken hebben: uiteindelijk blijft ons werk vooral mensenwerk. Wil je meer weten over mijn manier van werken en de manier waarop ik je van dienst kan zijn?

Contact:

0611859323 - jzandbergen@syntera.nl

Likes:

Muziek |Lekker eten | Fryslan

Favoriete Syntera-lunch:

Broodje kaas, crackertje kaas, nog een broodje kaas


Tendermanagement Werkvoorbereiding Projectplannen
Hollander Techniek - Een kijkje in een andere keuken

Hollander Techniek - Een kijkje in een andere keuken

Met onze achtergrond in de infratechniek zijn we bij Syntera vaak betrokken bij (aanbestedingen van) infraprojecten. Steeds vaker nemen we echter een kijkje in de keuken bij andere bedrijfstakken. Zo ook deze keer: we kwamen in contact met Hollander Techniek uit Apeldoorn, een interessant bedrijf met kennis op het gebied van utiliteit, industrie en retail.

 
Kwelderareaal waddengebied

Kwelderareaal waddengebied

Het meerjarig in stand houden, monitoren en upgraden van het kwelderareaal in het Waddengebied is een langdurig project waarin technisch inzicht en procesbegeleiding samenkomen. Het betreft een contract op basis van UAV-GC, waar wij de procesbegeleiding verzorgen voor Stienstra & Zn. BV, zowel in de voorbereidings- als in de uitvoeringsfase. De succesvolle samenwerking begon met het schrijven van het winnende plan van aanpak. De opdrachtgever (Rijkswaterstaat) was zeer content met het plan, met name door de overzichtelijke opbouw. De aanbesteding was het begin van een langdurige samenwerking.

 
Waterkering Vlieland & Terschelling

Waterkering Vlieland & Terschelling

Als adviesbureau worden we vaak gevraagd om een proces van A tot Z te begeleiden. We zijn echter ook op specifieke onderdelen van een proces inzetbaar. Zo ook voor dit project – Waterkering Vlieland & Terschelling – waarbij we kort en krachtig werden ingevlogen. De vraag van onze opdrachtgever Jelle Bijlsma was duidelijk: voldoet ons ontwerp aan de eisen van het UAV-CG-contract van de opdrachtgever (Rijkswaterstaat)?