Terug naar overzicht

Jeroen Tingen

Projectleider

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een civiele aannemer, de laatste schakel in het bouwproces. Van werkvoorbereiding tot projectleiding ben ik betrokken geweest bij grote en kleine civieltechnische projecten.
Bij Syntera gebruik ik deze ervaring als projectleider civiel in het voortraject. Binnen mijn functie vind ik de uitdaging voornamelijk in de projectorganisatie: ik streef altijd naar de juiste balans bij ieder project. Zo zorg ik dat de juiste mensen aangehaakt zijn en blijven en dat de lijnen tussen alle betrokkenen kort en persoonlijk zijn. Alleen zo komen we immers tot een optimaal eindresultaat?
De samenstelling van specialisten binnen zowel de bouwkunde, infra, groen als de communicatie is iets wat Syntera uniek maakt. Met mijn civieltechnische kennis draag ik daar graag een steentje aan bij!

Contact:

06-83250204 - jtingen@syntera.nl

Likes:

Hardlopen | Lekker eten

Favoriete Syntera-lunch:

Verschillende soorten groenten en volkoren brood met pindakaas

Visualisatie groenplan Martenshoek

Visualisatie groenplan Martenshoek

  Hoogezand | Voor de gemeente Midden-Groningen zijn we al geruime tijd aan het werk in Martenshoek. Tom houdt zich als projectvoorbereider bezig met de groene kant van het verhaal en praat ons bij voor dit project.