Terug naar overzicht

Jeroen Tingen

Projectcoƶrdinator

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een civiele aannemer, de laatste schakel in het bouwproces. Van werkvoorbereiding tot projectleiding ben ik betrokken geweest bij grote en kleine civieltechnische projecten.

Bij Syntera gebruik ik deze ervaring als projectleider civiel in het voortraject. Binnen mijn functie vind ik de uitdaging voornamelijk in de projectorganisatie: ik streef altijd naar de juiste balans bij ieder project: zo zorg ik dat de juiste mensen aangehaakt zijn en blijven en dat de lijnen tussen alle betrokkenen kort en persoonlijk zijn. Alleen zo komen we immers tot een optimaal eindresultaat?

De samenstelling van specialisten binnen zowel de bouwkunde, infra, groen als de communicatie is iets wat Syntera uniek maakt. Met mijn civieltechnische kennis draag ik daar graag een steentje aan bij!

Wil je meer weten? Bel me dan op 06-832 502 04
Of bezoek mijn LinkedIn profiel op: https://www.linkedin.com/in/jeroen-tingen-18123167/

Favoriete Syntera-lunch:

Verschillende soorten groenten. Volkoren brood met pindakaas.

Herinrichting Winkelgebied Martenshoek

Herinrichting Winkelgebied Martenshoek

Het afgelopen halfjaar zijn collega’s Jeroen, Jan-Henk en Tim intensief betrokken geweest bij de herinrichting Winkelgebied en kruising aan de Meint Veningastraat in Martenshoek. Op dit moment is het gebied onoverzichtelijk en ontstaan er met grote regelmaat gevaarlijke verkeerssituaties. Ook de parkeercapaciteit in het gebied kan beter. Hoog tijd dus dat het gebied een opfrisbeurt krijgt! In opdracht van de Gemeente Midden-Groningen mochten onze collega’s het hele voortraject (van schetsontwerp naar DO en bestek naar aanbesteding) coördineren.

 
Kwelderareaal waddengebied

Kwelderareaal waddengebied

Het meerjarig in stand houden, monitoren en upgraden van het kwelderareaal in het Waddengebied is een langdurig project waarin technisch inzicht en procesbegeleiding samenkomen. Het betreft een contract op basis van UAV-GC, waar wij de procesbegeleiding verzorgen voor Stienstra & Zn. BV, zowel in de voorbereidings- als in de uitvoeringsfase. De succesvolle samenwerking begon met het schrijven van het winnende plan van aanpak. De opdrachtgever (Rijkswaterstaat) was zeer content met het plan, met name door de overzichtelijke opbouw. De aanbesteding was het begin van een langdurige samenwerking.