Terug naar overzicht

Joost Hulsegge

Projectcoördinator / Toezichthouder

Voordat ik bij Syntera kwam heb ik bij gewerkt bij een aannemer met eigen ingenieursbureau waar ik me bezig hield met bestekken schrijven, ontwerpen en toezicht. Deze kennis en ervaring kan ik bij Syntera goed gebruiken en nog verder uitbreiden! Als projectcoördinator/toezichthouder ben ik de schakel tussen binnen en buiten. Dit betekent dat ik tijdens een project de planning en kwaliteit bewaak, naar het financiële plaatje blijf kijken, en de vragen beantwoord. Kortom, ik houd me bezig met het ontzorgen van de opdrachtgever.

Tijdens een project ben ik betrokken van ontwerp tot oplevering en alles wat daar tussenin zit. Dit maakt mijn baan ook enorm veelzijdig en zorgt ervoor dat elke dag weer anders is!

Ik ben iemand die voor de volle 100% ergens voor gaat en het maximale resultaat uit een project wil halen. Ik krijg er energie van als ik zie dat de doelstellingen die binnen bedacht zijn, buiten gerealiseerd en gehaald worden. Zo ben ik altijd bezig om ervoor te zorgen dat alles uiteindelijk samenkomt en we tot een zichtbaar succesvol resultaat komen.

 

Contact:

- jhulsegge@syntera.nl

Likes:

Klussen | Reizen | Klassieke auto’s

Favoriete Syntera-lunch:

Broodje kroket