Adviesbureau voor bouw en infra
Terug naar overzicht

Lydia Folkersma

Communicatie-adviseur

Ik ben als communicatie-adviseur en tekstschrijver betrokken bij allerlei activiteiten op het gebied van communicatie. Het merendeel van de tijd houd ik me bezig met de teksten die we (her)schrijven. Van websiteteksten tot een oneliner voor op Facebook of het schrijven van een artikel voor een vakblad. Ik probeer me steeds weer te verplaatsen in de klant én in de doelgroep waarvoor ik schrijf. En dat maakt mijn werk zo leuk. Geen klant is gelijk, geen opdracht is hetzelfde. Ook hulp nodig bij een tekst? Of op zoek naar communicatie-advies? Ik ben je graag van dienst.

Contact:

0652415987 - lfolkersma@syntera.nl

Likes:

Brandjes blussen | Sporten | Gezelligheid

Favoriete Syntera-lunch:

broodje pindakaas met banaan


EMVI/BPKV-plannen Marketing & Communicatie
Maak kennis met de collega’s van de toekomst

Maak kennis met de collega’s van de toekomst

Wie zijn onze toekomstige collega’s? Wat is hun ambitie? Welke dromen hebben zij? Om daar achter te komen brachten we samen met Van der Flier Groep 70 studenten van het Alfa College en MBO-Terra uit Groningen naar de Infra Relatiedagen in Hardenberg.

 
Ecoloog Jan Erik van der Heide: “Samen komen we verder!”

Ecoloog Jan Erik van der Heide: “Samen komen we verder!”

Als adviesbureau voor bouw en infra hebben we zelf de nodige expertise in huis. Je kunt echter niet overal expert in zijn dus maken we dankbaar gebruik van externe specialisten. Eén van ‘onze’ vaste externe experts is Jan Erik van der Heide, ecoloog bij Bureau Waardenburg. Hij is als ecoloog vaak betrokken bij onze projecten. Hier lees je zijn verhaal!

 
Vijf tips voor het schrijven van een persbericht

Vijf tips voor het schrijven van een persbericht

Net een project succesvol afgerond, of een bijzondere aanbesteding gewonnen? Hoe leuk zou het zijn als je hiervoor media-aandacht kunt genereren. Maar dat betekent een persbericht schijven… En het schrijven van een persbericht is voor velen een lastige opgave. Vaak wordt er uiteindelijk wel iets verstuurd maar resultaat blijft uit: geen aandacht in de media.

 
Dorpsvisie Finsterwolde

Dorpsvisie Finsterwolde

Het wonen op het platteland wordt vaak geassocieerd met termen als vergrijzing, verlies van voorzieningen en leegloop. Toch zijn veel dorpsbewoners zich juist ook bewust van de kansen en mogelijkheden die het platteland biedt en willen ze zich hier actief voor inzetten. Zo zijn ook de bewoners en ondernemers van Finsterwolde proactief op zoek naar manieren om de leefbaarheid van hun dorp te verbeteren. Het blijkt in de praktijk vaak lastig om ideeën om te zetten naar ontwerpen die daadwerkelijk uitvoerbaar is. Wij zijn als adviesbureau ingeschakeld om dit proces in Finsterwolde in goede banen te leiden.