Terug naar overzicht

Nanne Hildenbrant

Projectleider / Projectmanager

Als projectleider / projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van diverse infra en/of civiele projecten. Ik zie het als een kunst om mens, natuur en techniek met elkaar te verbinden en de betrokken personen elkaar te laten versterken.

Na de opleiding Civiele Techniek ben ik werkzaam geweest aan zowel de kant van de opdrachtgever als opdrachtnemer, hier heb ik ervaring opgedaan vanaf initiatieffase tot en met beheer, hierdoor kan ik op alle niveaus goed communiceren en deze ervaring komt goed van pas in mijn werk bij Syntera.

Mijn kracht zit in het sturen op de grote lijnen van een project. Hierin wil ik iedereen in een projectteam de verantwoordelijkheid geven die ze verdienen en nodig hebben. Wanneer er meerdere projecten tegelijk lopen en er lichte druk voelbaar is, presteer ik op mijn best.  Ik krijg er energie van om de leefruimte die we met zijn allen moeten delen mooier en beter te maken, voor het gemak van de mens maar met behoud van natuur / groen. Het leukste vind ik de werkzaamheden die raakvlakken hebben met water.

Syntera heeft een platte organisatie met een verfrissende blik, dat spreekt me aan. Iedereen is gelijk en er is ruimte voor ieders inbreng en ideeën.

Contact:

0611859323 - nhildenbrant@syntera.nl

Likes:

Gezin / Squash / Watersport / Klussen / Motor

Favoriete Syntera-lunch:

Vrijdag snackdag

Nanne Hildenbrant over ontwerpen

Nanne Hildenbrant over ontwerpen

De ontwerpafdeling infra, civiel en groen van Syntera houdt zich bezig met de inrichting van de openbare ruimte. De ontwerpers geven vorm aan deze buitenruimte. Komt ergens een woonwijk? Wordt een kruispunt veranderd in een rotonde? Is er een visie op een gebied dat moet worden gevisualiseerd? De ontwerpers werken alle ideeën uit tot een uitvoerbaar 2D- en 3D-ontwerp. Nanne Hildenbrant is projectleider bij Syntera en legt uit wat er allemaal komt kijken bij dit ontwerpwerk.