Terug naar overzicht

Nanne Hildenbrant

Projectleider / Projectmanager

Als projectleider / projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van diverse infra en/of civiele projecten. Ik zie het als een kunst om mens, natuur en techniek met elkaar te verbinden en de betrokken personen elkaar te laten versterken.

Na de opleiding Civiele Techniek ben ik werkzaam geweest aan zowel de kant van de opdrachtgever als opdrachtnemer, hier heb ik ervaring opgedaan vanaf initiatieffase tot en met beheer, hierdoor kan ik op alle niveaus goed communiceren en deze ervaring komt goed van pas in mijn werk bij Syntera.

Mijn kracht zit in het sturen op de grote lijnen van een project. Hierin wil ik iedereen in een projectteam de verantwoordelijkheid geven die ze verdienen en nodig hebben. Wanneer er meerdere projecten tegelijk lopen en er lichte druk voelbaar is, presteer ik op mijn best.  Ik krijg er energie van om de leefruimte die we met zijn allen moeten delen mooier en beter te maken, voor het gemak van de mens maar met behoud van natuur / groen. Het leukste vind ik de werkzaamheden die raakvlakken hebben met water.

Syntera heeft een platte organisatie met een verfrissende blik, dat spreekt me aan. Iedereen is gelijk en er is ruimte voor ieders inbreng en ideeën.

Contact:

0611859323 - nhildenbrant@syntera.nl

Likes:

Gezin / Squash / Watersport / Klussen / Motor

Favoriete Syntera-lunch:

Vrijdag snackdag