Adviesbureau voor bouw en infra
Terug naar overzicht

Remko Luiken

Projectleider Techniek

Een passende, praktische oplossing voor ieder vraagstuk bedenken: dat is wat ik doe. Dat betekent: kijken, luisteren en de informatie goed laten bezinken. Met 'normaal boerenverstand’ bedenken we samen - ik, mijn collega’s en de klant - de juiste oplossing. Ook al heb ik 20 jaar ervaring in de infra, ik ben nooit uitgeleerd. Ieder vraagstuk bekijk ik van verschillende kanten en ik bedenk graag nieuwe invalshoeken. Bij Syntera vind ik daarvoor genoeg inspiratie. Het team bestaat uit een mooie mix van mensen, die elkaar op professioneel én persoonlijk niveau aanvullen en versterken. Dat brengt goede en soms verrassende oplossingen naar boven. Heb jij een vraagstuk dat schreeuwt om een nieuwe invalshoek om tot een passende oplossing te komen?

Contact:

0611840503 - rluiken@syntera.nl

Likes:

Sporten | klussen

Favoriete Syntera-lunch:

Homemade salade, oftewel de leftovers van gisteren


Werkvoorbereiding Projectplannen
Bouwrijp maken bedrijventerrein De Kolk

Bouwrijp maken bedrijventerrein De Kolk

Voor Aannemingsbedrijf Van Gelder B.V. schreven we een plan van aanpak voor de inschrijving op het project  ‘Bouwrijp maken bedrijventerrein De Kolk’ van de gemeente Nunspeet. Het EMVI-plan omvatte drie onderdelen: 1) risicobeheersing; 2) afstemming (raakvlakmanagement) en 3) fasering en bereikbaarheid.

 
KiK (Kansen in Kernen) Hurdegaryp

KiK (Kansen in Kernen) Hurdegaryp

De belangrijkste verkeersader van een dorp herinrichten. Dat is vragen om problemen. Want herinrichten betekent afsluiten. En afsluiten betekent overlast. Of niet? De gemeente Tytsjerksteradiel besteedde deze uitdaging net voor de zomer in 2017 meervoudig onderhands aan. Aannemersbedrijf C. van den Adel Bergum B.V. – met de projectlocatie en haar omgeving zeer bekend – was één van de uitgenodigde inschrijvers.