Terug naar overzicht

Tom Schaft

Projectvoorbereider

Na een aantal jaren als werkvoorbereider / calculator bij een groenbedrijf aan de slag te zijn geweest, zet ik mijn kennis en ervaring op het gebied van ‘groen’ nu in bij Syntera. Mijn takenpakket is hier zeer divers; ik houd me bezig van het ontwerp van een project tot de daadwerkelijke uitvoering daarvan. Daarnaast werk ik ook veel samen met collega’s van andere disciplines. Zo kan er bijvoorbeeld tijdens een bouwproject al een advies op het gebied van groen meegenomen worden, wat op de lange termijn kostenbesparend is voor de klant. Deze integrale aanpak spreekt mij erg aan en is voor zowel de klant als voor Syntera een hele constructieve manier van werken.


Het mooie van mijn werk is het meedenken met de klant. Daar zit voor mij echt de uitdaging. Wat zijn de wensen en dromen? Hoe kunnen we die zo goed mogelijk realiseren? Mijn expertise zit vooral op het gebied van duurzaamheid, materiaalgebruik en hemelwaterafvoer. En juist op deze gebieden is in de komende jaren in de buitenruimte nog een grote slag te maken; zowel in de particuliere als de publieke sector. Kortom; ik hoef mij de komende jaren bij Syntera niet te vervelen!

Contact:

0621636860 - tschaft@syntera.nl

Likes:

Lekker buiten bezig zijn

Favoriete Syntera-lunch:

Broodje kaas

Visualisatie groenplan Martenshoek

Visualisatie groenplan Martenshoek

  Hoogezand | Voor de gemeente Midden-Groningen zijn we al geruime tijd aan het werk in Martenshoek. Tom houdt zich als projectvoorbereider bezig met de groene kant van het verhaal en praat ons bij voor dit project.