Adviesbureau voor bouw en infra

Communicatie

Heldere communicatie zien wij als de basis voor een goed resultaat. Zowel op tekstueel als op visueel gebied zetten wij onze expertise veelzijdig in. Zo zorgt onze vormgever voor een pakkende vormgeving en hoogstaand beeldmateriaal en weet onze tekstschrijver de boodschap op de juiste manier te verwoorden.

Omgevingsmanagement

Om een project naar alle tevredenheid uit te kunnen voeren is een goede relatie met de omgeving van levensbelang. Vaak zijn er diverse partijen met verschillende belangen bij betrokken, waardoor de omgeving complex en dynamisch is. 

Lees meer

Burgerparticipatie

Mensen voelen zich sterk verbonden met hun eigen woonomgeving en willen daarom graag actief meepraten, meedenken en meebeslissen over ontwikkelingen in hun omgeving. Door middel van burgerparticipatie kunnen burgers invloed uitoefenen op het beleid van de overheid. 

Lees meer

EMVI / BPKV-plannen

Het schrijven van een EMVI-plan / BPKV-plan vraagt om expertise in verschillende disciplines. Wij hebben de technische kennis en ervaring in huis om inhoudelijk tot een goed plan te komen. We adviseren de klant over de te volgen aanpak en begeleiden desgewenst het gehele proces.

Lees meer

Tekst

Onze marketingafdeling schrijft nieuwe teksten en redigeert bestaande teksten. Dit kunnen allerlei soorten teksten zijn; van folders tot content voor de website, van persberichten tot de input voor een reclamecampagne. Ondanks de diverse mogelijkheden is onze werkwijze altijd gelijk: het belang van jou als klant staat bij ons voor op.

Lees meer

Beeld

Een beeld zeg meer dan duizend woorden. Een goed beeld is van enorme meerwaarde omdat de boodschap van de tekst hierdoor nog duidelijker naar voren komt. Onze professionele vormgever voorziet een tekst van een doordachte vormgeving.

Lees meer

Tendermanagement

Tendermanagement is topsport. Tijdens de tender moeten een groot aantal ballen in de lucht worden gehouden. Het is dé samenvoeging van proces- en projectmanagement. Het vraagt om inzicht, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien moet er in korte tijd intensief worden samengewerkt om tot het juiste resultaat te komen.

Lees meer