Adviesbureau voor bouw en infra

Ontwikkeling

Groei betekent ontwikkeling en vernieuwing. En dat gaat meestal niet vanzelf. We delen onze kennis
graag met jou zodat ook jouw bedrijf zich kan blijven focussen en ontwikkelen. Een visie formuleren?
De bedrijfsstrategie helder krijgen of duidelijke doelen stellen? Samen met jou gaan we graag de
uitdaging aan. Bekijk hieronder wat wij voor je kunnen betekenen.

Managementadvies

Syntera weet wat er in de wereld te koop is. We kennen de markt. Door praktische kennis en ervaring en onze eigen visie op de bouw- en infra-sector met organisatievraagstukken te verbinden, zijn wij een veel gevraagde adviseur. We opereren daarbij op de achtergrond en gaan integer te werk.

Lees meer

Ondernemingsstrategie

Herken jij je als ondernemer in één van de volgende vragen? Wil jij ondernemen met focus en een duidelijk doel voor ogen? Wil jij gericht werken aan de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf? Wil jij je beter onderscheiden van je concurrenten? Dan hebben wij iets interessants voor jou.

Lees meer

Marketing

Wil jij meer structuur aanbrengen in je huidige marketingactiviteiten? Of wil je simpelweg meer aan marketing gaan doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen! Wij vinden marketing namelijk fantastisch en we helpen jou graag verder op het gebied van marketing en communicatie.  

Lees meer

Training & Coaching

Learning on the job, oftewel: leren door te doen. Dit is in onze ogen de beste manier om iets onder de knie te krijgen. En we spreken uit ervaring. Of het nu gaat om het schrijven van een goed EMVI-plan, het voeren van een gesprek of het doelgericht toepassen van risicomanagement.

Lees meer