Advies

Technisch advies

Syntera durft advies te geven. Wij zijn kritisch op een constructieve manier, want je komt verder door elkaars blik te verruimen. Onze infraspecialisten geven praktische oplossingen voor complexe problemen op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.

 

 

UAV-GC ingewikkeld? Welnee!

24-04-2017

Veel aannemers zien ertegenop: werken volgens een UAV-GC-contract. Zij verwachten een complexe papierwinkel en zien hun kostbare tijd in rook opgaan, nog voor de eerste steen is gelegd, of erger nog, nog voordat deze überhaupt is besteld. Er zijn bedrijven die er daarom maar helemáál niet aan beginnen. En de opdrachtgever? Die ziet haar goede intenties voor een vlotte samenwerking veranderen in een onhandelbare molog.

Nergens voor nodig, vinden wij. Want de UAV-GC-methode is in feite een glashelder verhaal. Voor opdrachtgever én opdrachtnemer is het zeer prettig werken. Dat wil zeggen: als je het goed doet. Syntera kent het proces van A tot Z en helpt zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers bij het opstellen en/of uitvoeren van het contract. Geen stapels papier, geen lange vergaderingen, geen moeilijke taal: wij maken alles simpel en compleet.

We kunnen u het proces ook volledig uit handen nemen, maar dat heeft niet onze voorkeur: we werken liever sámen. Op die manier leren we van elkaar: daar worden alle partijen (ook wij!) uiteindelijk beter van.

Wilt u meer weten over ons of over UAV-GC-projecten? Bel of mail ons gerust, we vinden het leuk om u te woord te staan.