0597 76 00 30

Home E Actueel E Hoe Syntera Bouw zorgt dat jij kunt bouwen

Hoe Syntera Bouw zorgt dat jij kunt bouwen

25 oktober 2022

Ondanks een groot huizentekort zijn de uitdagingen voor de #bouwsector groot. Hoge materiaalprijzen, lange levertijden en een tekort aan gekwalificeerde arbeidskrachten. Om een bouwproject binnen de geplande tijd én binnen het budget te realiseren zal ook de komende jaren zeer uitdagend blijven.

Syntera Bouw begrijpt deze uitdagingen als geen ander. Als adviesbureau voor ‘alles wat je buiten ziet’ zijn wij dé spil in het web om partijen bij elkaar te brengen. Ook in de bouwsector heeft onze manier van werken ervoor gezorgd dat bouwers vooral kunnen bouwen, wij ontzorgen hen door het hele voortraject uit handen te nemen.

Of het nu gaat om één woning voor een particuliere eindklant, een appartementencomplex, een huizenblok of een kantoorgebouw, de adviseurs van Syntera verzorgen het voortraject van inventarisatie, ontwerp tot en met de technische uitwerking.

We starten het voortraject altijd met de wensen van de klant als uitgangspunt. Vervolgens wordt dit vertaald in een schetsontwerp. De eerste schets krijgt gelijk een eerste toets van het bevoegde gezag, zo houden we de vaart erin. Hierna komt het voorlopige ontwerp. Dan volgt het definitieve ontwerp met realistische 3D tekeningen, dit geeft een sterk beeld en gevoel. Bij de technische uitwerking volgen alle technische details, van een constructieberekening tot de vergunningsaanvraag. Dankzij onze expertise en ervaring met lokale overheden verloopt dit vergunningsproces soepel.

Syntera Bouw is ook in staat om de #kosten van het project door te rekenen. Of het nu gaat om een elementenbegroting, een gedetailleerde #calculatie of een controle van een inschrijving van een aannemer; de specialisten van Syntera kunnen u hierbij ook helpen.

Benieuwd of Syntera Bouw ook iets voor jouw bouwprojecten kan betekenen? Maak vrijblijvend met ons kennis door eens koffie te drinken met Tim Meijer en ontdek hoe Syntera Bouw ervoor zorgt dat jij kunt doen waar je goed in bent: bouwen.

Deel dit artikel: