Marketing

Wil jij meer structuur aanbrengen in je huidige marketingactiviteiten? Wil je zaken graag efficiënter en doeltreffender aanpakken? Of wil je simpelweg meer aan marketing gaan doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons helpen! Wij vinden marketing fantastisch en we helpen jou graag groeien! Samen maken we een inventarisatie van jou wensen en we horen graag wat jouw marketing strategie is voor dit jaar. Heb je die niet? Geen probleem, dan adviseren we daar graag over. Op basis van die input maken wij voor jou een marketingcommunicatieplan. Resultaat, meer focus en je budget bewust inzetten op marketinggebied.

Introduceer je een nieuwe dienst of wil je een specifiek onderdeel van je onderneming onder de aandacht brengen van je doelgroep? Of sta je bijvoorbeeld op een meerdaagse beurs? Dan is het maken van een reclamecampagne een goed idee. Samen maken we doelstellingen voor de campagne, bespreken we de boodschap die je wilt vertellen en maken we een keuze tussen alle verschillende kanalen en middelen die beschikbaar zijn. Dit plan kun je vervolgens zelf uitvoeren, of onze grafisch vormgever, fotograaf, tekstschrijver en marketingadviseur kunnen je daarbij ondersteunen. Zo kun jij beschikken over je eigen marketingafdeling op het moment dat jouw onderneming het nodig heeft.

Heb je een persbericht, nieuwe folder, een advertentie, of een ontwerp voor een beursstand nodig? Met onze fotograaf, grafisch vormgever, tekstschrijver en marketeer beschikken wij over voldoende handjes om jou van dienst te zijn. Je kunt ons als jouw marketingafdeling inschakelen op elk gewenst moment.

Wil je graag meer doen met social media, maar heb je daar de tijd en de capaciteit er niet voor? Wij nemen het creëren van geschikte berichten, video’s en afbeeldingen graag voor je uit handen. Door het opstellen van een planning (contentkalender) zorgen wij er voor dat jou socialmedia-kanalen worden voorzien van kwalitatief goede content die past bij de identiteit van je bedrijf. Je kunt er voor kiezen om de door ons gemaakte content zelf te plaatsen. Maar ook dat kunnen we voor je uit handen nemen. We horen graag waarmee we je van dienst kunnen zijn.