Adviesbureau voor bouw en infra

Werken bij Syntera

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een eigenzinnig adviesbureau voor de bouw- en infrasector. Door experts samen te brengen verbinden we mens en techniek. Samenwerken zit in ons DNA. De mens staat altijd centraal. Dat is de basis voor alles; we voelen ons verantwoordelijk voor onze collega’s, onze opdrachtgevers en onze omgeving. We werken voor het bedrijfsleven en de overheid. We houden niet van poeha, maar willen wel graag toegevoegde waarde leveren. Een goede mix tussen lullen én poetsen.

Wij zoeken versterking voor ons team om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. We zoeken collega’s die stevig in hun schoenen staan. Mensen die hun mannetje staan, zoals dat heet. We kijken altijd naar de persoon. We kijken verder dan je CV en vinden het belangrijk wie je bent en wat je graag wilt. We zetten immers de mens centraal. Zó doen we dat.

Wij zoeken versterking!

We zoeken een:

  1. Ervaren projectleider
  2. Gestructureerde projectvoorbereider (tekenaar/bestekschrijver)

  

1. Ervaren projectleider | 32-40 uur

Wie ben jij? | Jij bent een ervaren projectleider, die de weg kent in overheidsland. Je bent het gewend infra-projecten van A tot Z te leiden. Van initiatief tot oplevering. Ontwerp en besteksvoorbereiding? Je draait je hand er niet voor om. Uitvoering en toezicht? Directievoering? Jij neemt de leiding en weet waarover je spreekt. Je ziet kansen en risico’s en weet hier passende maatregelen voor te verzinnen. Binnen een team ben je prettig aanwezig, je durft je mond open te doen en hebt een duidelijke visie. Je bent een verbinder. Binnen je eigen projecten, maar ook binnen het team en je opdrachtgevers.

Wat bieden wij? | Jouw opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk noordelijke gemeenten, maar ook ander overheden. En natuurlijk maak je ook wel eens een uitstapje naar de aannemerij. Jij krijgt de vrijheid om je werk in te richten, zoals jij dat wilt. We geven jou de ruimte om initiatief te nemen, gesprekken te voeren en opdrachtgevers te benaderen. Wij bieden je een sterk team van experts op het gebied van ontwerp en projectvoorbereiding, omgevingsmanagement en projectcommunicatie.

 

2. Gestructureerde projectvoorbereider (tekenaar/ bestekschrijver) | 32-40 uur

Wie ben jij? | Jij bent gestructureerde projectvoorbereider, die het overzicht behoudt. Je bent een ervaren projectvoorbereider (> 5 jaar) op het gebied van ontwerp en besteksvoorbereiding. Je kent de CROW-richtlijnen en andere eisen en voorwaarden. Jij bent in staat om de wensen van de opdrachtgever te vertalen in een maakbaar ontwerp. Of het nu gaat om een schetsontwerp of uitvoeringstekeningen; jij maakt het. Nog meer? Je kunt bestekken en contractstukken maken, die niet vragen om uitleg of meerwerk. Zo leg jij de basis voor een vlekkeloos verlopend project.

Wat bieden wij? | Een klein, gedreven team waarin je samenwerkt met een ervaren projectleider. Je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je bent onderdeel van het projectteam en maakt samen een project. We geloven niet in hokjes. Daarom ga je mee naar overleggen met opdrachtgevers zoals gemeenten. In bewonersoverleg laten we ook jou graag aan het woord, zodat jij het ontwerp kan toelichten. Zo komen jouw afwegingen en keuzes ook tot recht. En natuurlijk bieden wij jou een modern werkstation voorzien van alle software. Wil je dit uitbreiden? Heb je een goed software-idee. Bespreek het en wij regelen het.

 

Wat bieden wij nog meer?

Natuurlijk bieden wij een marktconform salaris, een telefoon, een auto van de zaak of een andere goede reiskostenvergoeding en een platte organisatie met een enthousiast team. Maar er is meer: wij bieden jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen in werk én privé. Hoe?

  • Op zoek naar balans tussen werk en privé? We zorgen ervoor dat je op tijd thuis bent en geen zwemles mist. Daarom mag je zelf je werktijden indelen en kun je parttime of thuis werken.
  • En vrije tijd? Dat vinden wij heel belangrijk. Niet alleen op tijd thuis, maar ook regelmatig thuis of tijd voor vakantie! Daarom krijg je 35 vrije dagen bij een volledig dienstverband.
  • Vrijwilliger? Tof! Veel van onze collega’s ook. Het is goed om je talenten ook op andere gebieden in te zetten. Daarom ondersteunen we jouw vrijwilligerswerk.

 

Meer weten? Bel of mail met Tim! Een whatsappje sturen kan natuurlijk ook.