Wij zijn een adviesbureau voor alles wat je buiten ziet. We adviseren, ontwerpen en leveren ingenieursdiensten voor overheden, bedrijven en particulieren. Daarbij zijn we breed inzetbaar; van visie en ontwerp tot contract en realisatie. Onze kracht ligt in het verbinden van de verschillende projectfasen en het samenbrengen van verschillende disciplines. Vanuit onze technische ervaring en expertise geven we echt meerwaarde aan een project. Samen met ons interdisciplinaire karakter levert dit een ijzersterke combinatie op, voor elk denkbaar project in de buitenruimte.

Onze missie en visie.

MISSIE. Ontwikkeling van de disciplines binnen de leefomgeving vinden we belangrijk. Daarom blijven wij ook streven naar deze ontwikkeling. Dit doen we met een mensgerichte houding, waarbij we verbinden, kennis delen, en disciplines samenbrengen.

VISIE. Syntera brengt denkers en doeners in de leefomgeving samen. Wij doorbreken het wij-zij-denken, zodat overheid en bedrijven actief gebruik maken van elkaars competenties. Wij initiëren en faciliteren deze ontwikkeling met aandacht voor het belang van alle betrokkenen.