Adviesbureau voor bouw en infra

Wie is Syntera?

 

We zijn zowel specialist als avonturier. Op het eerste gezicht lijken het tegenpolen; want hoe kun je nu tegelijk specialist én avonturier zijn? Voor ons is het normaal. Het is namelijk wie wij zijn. Hieronder vertellen we je precies hoe dat zit. Maak kennis met Syntera!

 

De Avonturier

Neem bijvoorbeeld een bergbeklimmer. Hij zoekt het avontuur maar laat niets aan toeval over. Met een goede voorbereiding en de juiste tools gaat hij op pad met als doel steeds verder en hoger te komen. Wij zijn als die bergbeklimmer. Wij hebben de juiste tools voor de job, maar zoeken ook de uitdaging. Waarom? Wij willen dat jij en je collega’s beter worden, verder komen en groeien. Wij vinden de ontwikkeling van jouw bedrijf  en je personeel heel belangrijk.

 

De Specialist

Ontwikkeling en groei ontstaan als je het goede behoudt en tegelijkertijd constant zoekt naar vernieuwing. We zijn niet bang om onze opgedane kennis met jou te delen. We geloven in samenwerken, verbinden en in eerlijk en direct communiceren. Onze praktijkkennis in combinatie met onze drang naar ontwikkeling maakt dat wij dondersgoed weten waar wij het over hebben en resultaat boeken. We springen samen met jou in het diepe maar laten niets aan toeval over. Voor elk project stellen we een team van experts samen, om met elkaar de uitdaging aan te gaan. Dit team bestaat vaak uit onze eigen experts maar we voegen ook graag experts van buiten toe. Zo ontstaat voor ieder project een team van specialisten, waarbij ieder teamlid expert is op zijn of haar vakgebied. Want samenwerken, dat werkt pas echt.

Waar staan we voor?

 

Er zijn vijf dingen die wij heel belangrijk vinden. Dit zijn dan ook onze kernwaarden. Deze eigenschappen/drijfveren geven aan waar wij voor staan en hoe wij willen handelen.

Verbinden | Bruggen bouwen, processen en samenwerkingen aanjagen dat is wat wij belangrijk vinden. Daarbij is onze veelzijdige aanpak kenmerkend voor ons. Wij zijn toegankelijk en laagdrempelig en houden de belangen van iedereen in het oog.

Eerlijk & direct | We zeggen wat we denken, zijn recht door zee en blijven onszelf. Onze uitspraken en meningen zijn doordacht en onderbouwd.

Vernieuwend | We gaan graag de uitdaging aan en zijn constant opzoek naar mogelijkheden om mensen en bedrijven te laten ontwikkelen. We verbinden mens en techniek, maken gebruik van beschikbare competenties en vergroten onderlinge synergie.

Verantwoordelijk | We zijn eigenaar van onze ideeën, uitwerkingen en oplossingen. We voelen ons verantwoordelijk voor onze werk- en leefomgeving.

Bekwaam | We weten waarover we het hebben en behalen aantoonbare resultaten. Dit doen we door ons te verdiepen in ieder vraagstuk en door het verbinden van de juiste expertise aan iedere opdracht.

Waar streven we naar?

 Missie

Ontwikkeling binnen de bouw en & infra vinden we belangrijk. Het is onze passie, het zit in ons hart. Het ontwikkelen van onze branche is waar wij met elkaar steeds naar willen blijven streven. Onze missie luidt dan ook:

 ‘Syntera ontwikkelt denkers en doeners in bouw & infra’

  • We verbinden
  • We borgen en delen kennis en vaardigheden
  • We omarmen het nieuwe en behouden het goede
  • We faciliteren groei en ontwikkeling binnen bedrijven en overheid

 

Visie
Terwijl we altijd naar onze missie kunnen blijven streven, hebben wij als Syntera ook een droom. Van deze droom hebben wij een ambitieus doel gemaakt. Dit is onze visie:

Syntera brengt mens en techniek samen, wij doorbreken het wij-zij-denken, zodat overheid en bedrijven actief gebruik maken van elkaars competenties. Syntera initieert en faciliteert deze ontwikkeling met aandacht voor het belang van alle betrokkenen.