Baggeren Maren Noord Groningen

Baggeren Maren Noord Groningen

Wat hebben Pippi Langkous en baggerwerkzaamheden met elkaar gemeen? Dit project! Pippi zei ooit: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” Onze opdrachtgever Beukema had nog nooit ingeschreven op een Best Value-inschrijving. En wat doe je dan als er een project voorbij komt, dat qua werkzaamheden je op het lijf geschreven is? Dan vraag je Syntera om je te begeleiden.

We mochten op een heel plezierige manier samenwerken vanaf het eerste idee, vanaf de eerste brainstormsessie tot en met de inschrijving. Na de inschrijving volgden de interviews. De gehele tenderfase hebben we Janny en Roelf-Jan hierop voorbereid. We hebben aangestuurd op het eigen maken van kennis, het ‘Best Value’-gedachtegoed en het waarom achter de aangeboden oplossingen. We sloten de tenderfase af met een praktische interviewtraining onder leiding van een externe Best Value A-gecertificeerde expert. Daarna volgden de interviews. En niet lang daarna de uitslagen: Vier tienen en een acht! Beukema is met vlag en wimpel geslaagd.

Dit project is één van de mooiste voorbeelden dat laat zien hoe wij op een praktische manier bijdragen aan ontwikkeling. In dit geval gingen techniek én ontwikkeling hand-in-hand. 

 

“Ze [Syntera red.] lieten steeds weer zien dat ze in ons geloofden, daardoor gingen we echt in onszelf geloven.

En dan kun je veel meer dan je zelf denkt” – Janny Beukema-Meijer

 

Terug naar Communicatie

Foto album