Begeleiding als expert UAV-GC 2005

Begeleiding als expert UAV-GC 2005

De Gemeente Hoogeveen schreef een aanbesteding uit voor de herinrichting van het stadscentrum van Hoogeveen. Onze klant – de Zuidema Groep – was de perfecte partij voor dit project; ze zijn gevestigd in Hoogeveen en hebben de juiste kennis en middelen in huis om dit project uit te voeren. Er was echter één grote uitdaging: er was te weinig ervaring in huis op het gebied van UAV-GC 2005. De aanbesteder was hiervan op de hoogte en de kans op inschrijving dreigde hierdoor aan onze klant voorbij te gaan.

De Zuidema Groep legde zich hier echter niet bij neer en schakelde ons in. Met onze expertise op het gebied van UAV-GC-projecten, kunnen we gegarandeerd de juiste begeleiding bieden in zowel de voorbereidings- als de uitvoeringsperiode. Bovendien hebben we in ons netwerk de experts om de benodigde kennis aan het project te verbinden. Hierdoor kwam alle benodigde kennis en ervaring die nodig was aan boord. Het resultaat: de Zuidema Groep kreeg tóch de uitnodiging om te kunnen inschrijven voor dit project.

Terug naar Planvorming

Van dezelfde auteur

Lastminute-calculatie aanbesteding

Lastminute-calculatie aanbesteding

Bij Syntera zeggen we: “samenwerken, dat werkt pas echt!” Een mooi en toepasselijk voorbeeld hiervan is de input die wij konden leveren aan loon- en aannemingsbedrijf ‘De Samenwerking’, die zich wilde inschrijven voor de aanbesteding ‘Verbetering Watersysteem Polder Waard-Nieuwland’. Ze vroegen ons om op te treden als adviesbureau. Tot zo ver een normale gang van zaken.

 
Bekijk alles van deze schrijver