Hollander Techniek - Een kijkje in een andere keuken

Hollander Techniek - Een kijkje in een andere keuken

Met onze achtergrond in de infratechniek zijn we bij Syntera vaak betrokken bij (aanbestedingen van) infraprojecten. Steeds vaker nemen we echter een kijkje in de keuken bij andere bedrijfstakken. Zo ook deze keer: we kwamen in contact met Hollander Techniek uit Apeldoorn, een interessant bedrijf met kennis op het gebied van utiliteit, industrie en retail.

De aanbesteding betrof de bouw van een nieuwe grondwaterzuiveringsinstallatie, Hollander Techniek wilde zich inschrijven voor het elektro- en proces-automatiseringsgedeelte. Voor ons betekende dit, dat we ons van tevoren goed moesten inlezen. Nieuwe termen als ongebluste kalk en SCADA-modellen vlogen ons om de oren, maar de essentie van de aanbesteding was gelijk aan vele anderen: hoe werk je samen in een bouwteamverband?

Na een aantal intensieve overleggen is er een mooi en goed verhaal op papier gekomen. Het resultaat mag er zijn: het plan is zeer goed beoordeeld en Hollander Techniek heeft de voorlopige gunning binnen!

Terug naar Planvorming

Van dezelfde auteur

Waterkering Vlieland & Terschelling

Waterkering Vlieland & Terschelling

Als adviesbureau worden we vaak gevraagd om een proces van A tot Z te begeleiden. We zijn echter ook op specifieke onderdelen van een proces inzetbaar. Zo ook voor dit project – Waterkering Vlieland & Terschelling – waarbij we kort en krachtig werden ingevlogen. De vraag van onze opdrachtgever Jelle Bijlsma was duidelijk: voldoet ons ontwerp aan de eisen van het UAV-CG-contract van de opdrachtgever (Rijkswaterstaat)?

 
Bekijk alles van deze schrijver