Kwelderareaal waddengebied

Kwelderareaal waddengebied

Het meerjarig in stand houden, monitoren en upgraden van het kwelderareaal in het Waddengebied is een langdurig project waarin technisch inzicht en procesbegeleiding samenkomen. Het betreft een contract op basis van UAV-GC, waar wij de procesbegeleiding verzorgen voor Stienstra & Zn. BV, zowel in de voorbereidings- als in de uitvoeringsfase. De succesvolle samenwerking begon met het schrijven van het winnende plan van aanpak. De opdrachtgever (Rijkswaterstaat) was zeer content met het plan, met name door de overzichtelijke opbouw. De aanbesteding was het begin van een langdurige samenwerking.

Ook in het hele vervolgtraject blijven we Stienstra & ZN. BV ondersteunen en begeleiden. We fungeren daarbij als een ‘brug’ tussen twee werelden: de opdrachtgever is proces gestuurd terwijl Stienstra puur op de techniek is gericht. Onze pijlers Techniek en Ontwikkeling komen samen in dit project en versterken elkaar. Voor ons allemaal is dit hele traject een leertraject; we delen kennis met elkaar waardoor onze expertise groeit. Eigenlijk is deze samenwerking voor ons het ideaalplaatje van ‘hoe het zou moeten zijn’. Dat gaat veel verder dan het uitwisselen van diensten; we zijn gelijkwaardige partners die zich door samenwerking verder willen ontwikkelen.

 

Terug naar Techniek

Foto album

Van dezelfde auteur

Hollander Techniek - Een kijkje in een andere keuken

Hollander Techniek - Een kijkje in een andere keuken

Met onze achtergrond in de infratechniek zijn we bij Syntera vaak betrokken bij (aanbestedingen van) infraprojecten. Steeds vaker nemen we echter een kijkje in de keuken bij andere bedrijfstakken. Zo ook deze keer: we kwamen in contact met Hollander Techniek uit Apeldoorn, een interessant bedrijf met kennis op het gebied van utiliteit, industrie en retail.

 
Bekijk alles van deze schrijver