Lastminute-calculatie aanbesteding

Lastminute-calculatie aanbesteding

Bij Syntera zeggen we: “samenwerken, dat werkt pas echt!” Een mooi en toepasselijk voorbeeld hiervan is de input die wij konden leveren aan loon- en aannemingsbedrijf ‘De Samenwerking’, die zich wilde inschrijven voor de aanbesteding ‘Verbetering Watersysteem Polder Waard-Nieuwland’. Ze vroegen ons om op te treden als adviesbureau. Tot zo ver een normale gang van zaken.

Totdat de klant door onvoorziene omstandigheden plotseling geen calculator meer beschikbaar had. Het uitvoeren van de calculaties dreigde daardoor een probleem te worden en de inschrijving voor het project leek ver weg. Bij Syntera zijn we gelukkig flexibel; Roland werd als calculator ingevlogen en bleek de redder in nood. Met zijn expertise konden de calculaties tóch op tijd worden afgerond. Door op het goede moment flexibel te zijn en de juiste expertise op de juiste plek, kon de inschrijving op tijd worden ingediend. Kortom: een mooie samenwerking tussen Syntera en ‘De Samenwerking’.

 

Terug naar Planvorming

Van dezelfde auteur

Begeleiding als expert UAV-GC 2005

Begeleiding als expert UAV-GC 2005

De Gemeente Hoogeveen schreef een aanbesteding uit voor de herinrichting van het stadscentrum van Hoogeveen. Onze klant – de Zuidema Groep – was de perfecte partij voor dit project; ze zijn gevestigd in Hoogeveen en hebben de juiste kennis en middelen in huis om dit project uit te voeren. Er was echter één grote uitdaging: er was te weinig ervaring in huis op het gebied van UAV-GC 2005. De aanbesteder was hiervan op de hoogte en de kans op inschrijving dreigde hierdoor aan onze klant voorbij te gaan.

 
Bekijk alles van deze schrijver