Waterkering Vlieland & Terschelling

Waterkering Vlieland & Terschelling

Als adviesbureau worden we vaak gevraagd om een proces van A tot Z te begeleiden. We zijn echter ook op specifieke onderdelen van een proces inzetbaar. Zo ook voor dit project – Waterkering Vlieland & Terschelling – waarbij we kort en krachtig werden ingevlogen. De vraag van onze opdrachtgever Jelle Bijlsma was duidelijk: voldoet ons ontwerp aan de eisen van het UAV-CG-contract van de opdrachtgever (Rijkswaterstaat)?

Een extra uitdaging van dit project was de korte voorbereidingsperiode. Zaak dus om de hoofdzaken en de bijzaken goed te scheiden. Met onze ervaring op het gebied van UAV-GC zijn wij in het contract gedoken om de zaken helder te krijgen. Vanwege de tijdsdruk hanteerden we de first-things-first strategie. Welke contractpunten zijn absoluut noodzakelijk? Na de nodige research kon onze opdrachtgever volgens planning aan de slag en voldeed hij aan de eisen uit het contract. Vervolgens hebben we het verificatieproces in zijn geheel opgepakt, naar tevredenheid van alle partijen.

 

Terug naar Planvorming

Foto album

Van dezelfde auteur

Hollander Techniek - Een kijkje in een andere keuken

Hollander Techniek - Een kijkje in een andere keuken

Met onze achtergrond in de infratechniek zijn we bij Syntera vaak betrokken bij (aanbestedingen van) infraprojecten. Steeds vaker nemen we echter een kijkje in de keuken bij andere bedrijfstakken. Zo ook deze keer: we kwamen in contact met Hollander Techniek uit Apeldoorn, een interessant bedrijf met kennis op het gebied van utiliteit, industrie en retail.

 
Bekijk alles van deze schrijver