Training & Coaching

Learning on the job, oftewel: leren door te doen. Dit is in onze ogen de beste manier om iets onder de knie te krijgen. En we spreken uit ervaring. Of het nu gaat om het schrijven van een goed EMVI-plan, het winnende document, het voeren van een gesprek, de invulling van een interview of het doelgericht toepassen van risicomanagement.

We kennen de bouw- en infra-sector. We weten dat er steeds meer van je organisatie en je collega´s verwacht wordt. We zien het bij opdrachtgevers, maar ook bij aannemers. Daarom zijn we begonnen met praktische trainingen en workshops. Geen ordners vol theoretische inhoud die in de kast belanden, maar direct toepasbare en op maat gesneden oplossingen.

We zien de toegevoegde waarde van kennisdeling en -overdracht. We delen onze eigen kennis en stellen deze graag beschikbaar voor de ontwikkeling van talent van anderen. Het is een praktische uitwerking van onze missie: syntera ontwikkelt denkers en doeners in bouw en infra. Want wie kennis deelt, heeft samen toekomst.

Kennisdeling gaat hand-in-hand met de juiste begeleiding. Want over kennis beschikken zegt nog niets over toepassen ervan. Dit geldt ook voor het goed benutten van je talent. Ben je in staat om jezelf te ontplooien? Doe je echt wat je leuk vindt? We kunnen jou of je organisatie begeleiden in deze zoektocht en ontwikkeling door middel van coaching. Persoonlijk of in groepsverband.

Dus ben je op zoek naar een workshop op het gebied van risicomanagement? Wil je getraind worden op het gebied van gesprekstechnieken? Zoek je naar handvaten voor het schrijven van een goed EMVI-plan? Ben je op zoek naar je talent? Of wil je het talent in je organisatie beter benutten? Wil je veranderen, maar weet je niet hoe? We helpen je graag.

 

 

   

   Vragen?

   Yvonne helpt je graag verder!

 

   Ontmoet Yvonne