“Word JIJ mijn nieuwe collega?”

 

Als medewerker ontwerp en voorbereiding sta je samen met mij (Jan-Henk) aan de basis van vele mooie ontwerpen, schrijf je bestekken voor uiteenlopende projecten en ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten. Je gaat aan de slag in een compact team, waarbinnen je samen verantwoordelijk bent. Je bent geen teamlid voor alleen het “productiewerk”, maar je vormt écht een onderdeel van de oplossingen.

 

Wat ga je precies doen?

Van werkomschrijving tot AutoCAD-tekening, jij weet als geen ander hoe je ze op moet stellen. De infrastructuur binnen onze leefomgeving kent voor jou geen geheimen. Reconstructies, herinrichtingen of nieuwbouw: jij bouwt graag mee. Je voelt je daarnaast verantwoordelijk voor je werk, want jíj legt de basis voor het succes van het project. Je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken en voert je werkzaamheden op een zorgvuldige wijze uit. Resultaat en kwaliteit zijn voor jou altijd leidend.

 

Kortom:

  • - Je hebt MBO+/HBO denkniveau in de richting van civiel/infra;
  • - Je kunt RAW-bestekken opstellen;
  • - AutoCAD kent geen geheimen voor je;
  • - Schakelen tussen verschillende projecten – van zowel overheden als aannemers – doe je moeiteloos;
  • - Samenwerken is voor jou een automatisme, je bent een echte teamplayer;
  • - Je bent communicatief vaardig en niet bang om je mening te geven of kritisch te zijn;
  • - Je bezit een gezonde dosis humor.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een hecht team. Samen steken we de handen uit de mouwen. Binnen onze organisatie is alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief. We denken niet in hokjes en onze organisatie kent geen hiërarchie. We gaan uit van onze talenten en stimuleren de ontwikkeling daarvan. Wij houden van een positieve instelling en geloven dat je de nadruk moet leggen op dátgene waar je goed in bent. Zo bouwen we samen aan onze leefomgeving, aan alles wat je buiten ziet.

 

En uiteraard krijg jij een volledig ingerichte werkplek, 35 vrije dagen op jaarbasis, de mogelijkheid thuis te werken, een goed salaris en een groep leuke collega’s.

 

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met MichielJeroen óf Tim