Terug naar overzicht

Meike Doornbos

Planschrijver

Ik krijg er energie van om met mensen te werken. Om succesvol met mensen samen te werken is goede communicatie onmisbaar. Voor mij staat communicatie gelijk aan het bouwen van (spreekwoordelijke) bruggen; hoe breng ik de boodschap zo goed en duidelijk mogelijk over op de doelgroep? Hoe zorg ik ervoor dat alle betrokken partijen zich gehoord voelen? Ik vind het ontzettend interessant om me hier mee bezig te houden en bij Syntera doe ik dat dan ook dagelijks. Tijdens het schrijven van plannen van aanpak, bijvoorbeeld, is het belangrijk om goed na te denken over hoe je het verhaal brengt en wie je doelgroep is; vaak is het zo dat de harde, technische informatie moet worden omgezet in een leesbaar verhaal dat voor iedereen begrijpelijk is.

Deze combinatie van techniek en communicatie is dan ook wat Syntera zo bijzonder maakt. Die combinatie komt ook weer terug in burgerparticipatie en omgevingsmanagement, waar ik me binnen Syntera ook mee bezighoud.

Kortom: in mijn werk is goede communicatie erg belangrijk. Het is mijn doel om een waardevolle schakel te zijn binnen communicatieprocessen bij Syntera.

Contact:

- mdoornbos@syntera.nl

Likes:

borrelen met vrienden | muziek

Favoriete Syntera-lunch:

broodje kaas of tosti


Projectplannen Burgerparticipatie