Welkom Yvonne!

              Als verbinder met een eigen stijl en deskundigheid, vind Yvonne het mooi onderdeel uit te mogen maken van het Syntera-team. Ze zoekt overeenkomsten tussen mensen en projecten. Die overeenkomsten zijn de basis om samen te werken, bruggen te bouwen, zodat projecten verrassingsvrij kunnen verlopen. Hoe complexer hoe liever, is haar motto; uitdagingen aanpakken die velen laten liggen en bijzondere resultaten behalen.>> lees meer
 

Yes! We made it! Finalist Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018

  Wij zijn ontzettend trots omdat we ons finalist mogen noemen voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018. Een prachtige kans om te laten zien dat het ook anders kan. Wij kijken verder dan investeringen en winstmarges. Wij stellen ons dienstbaar op en geloven in ‘delen is vermenigvuldigen’. Door te investeren in de regio, de mens op 1 te zetten en maatschappelijk betrokken te zijn creëren we een positieve energie die niet te stoppen is. Hoezo recessie? Groei! Hoezo krimp? Groei! Is dit onze eigen verdienste? Nee, niet alleen. Ons idee, onze missie en onze werkwijze worden omarmd door een steeds groter groeiende groep opdrachtgevers en relaties. Dit maakt het mogelijk om anders te zijn en te blijven. Samen met hen zwemmen we tegen de stroom in. Samen zijn we meer dan winnaars!>> lees meer
 

Welkom Lydia!

                  Het vakgebied van de communicatie blijft haar intrigeren. Hoe breng je een boodschap over aan een ander? Wat wil je eigenlijk overbrengen? En wie is die ander eigenlijk? Hoewel ze zich ook op andere vlakken blijft ontwikkelen, houdt ze zich vooral bezig met schriftelijke communicatie. Haar kracht ligt vooral in het aanbrengen van structuur in complexe zaken. Zo vindt ze het altijd een leuke uitdaging om ingewikkelde materie zodanig te verwoorden dat het voor de lezer begrijpelijk is. En dat is nu precies wat ze bij Syntera doet; samen met collega’s plannen schrijven die vakinhoudelijk van hoog niveau zijn en bovendien in tekst en vormgeving de juiste toon weten te raken. Deze manier van werken houdt iedereen scherp en zorgt er voor dat een gewone tekst naar een hoger niveau kan worden getild. En dat blijft elke dag een uitdaging die ze met veel plezier aangaat! Link: www.syntera.nl/ons-team/lydia-folkersma/>> lees meer
 

Nu bij Syntera

Een nieuw jaar brengt ons nieuwe ontwikkelingen. We mochten weer enkele nieuwe medewerkers aan ons team toevoegen en we zijn volop bezig met het ontwikkelen van interessante nieuwe projecten.

De Infra Relatiedagen staan weer voor de deur en het ontwerp van onze stand wordt nu gerealiseerd. Kom langs in Hardenberg op standnummer 446, op 6, 7 en 8 februari 2018!

 

 

Welkom Yvonne!

18-01-2018

 

 

 

 

 

 

 

Als verbinder met een eigen stijl en deskundigheid, vind Yvonne het mooi onderdeel uit te mogen maken van het Syntera-team. Ze zoekt overeenkomsten tussen mensen en projecten. Die overeenkomsten zijn de basis om samen te werken, bruggen te bouwen, zodat projecten verrassingsvrij kunnen verlopen.

Hoe complexer hoe liever, is haar motto; uitdagingen aanpakken die velen laten liggen en bijzondere resultaten behalen.

Yes! We made it! Finalist Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018

21-12-2017

 

Wij zijn ontzettend trots omdat we ons finalist mogen noemen voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018. Een prachtige kans om te laten zien dat het ook anders kan. Wij kijken verder dan investeringen en winstmarges. Wij stellen ons dienstbaar op en geloven in ‘delen is vermenigvuldigen’. Door te investeren in de regio, de mens op 1 te zetten en maatschappelijk betrokken te zijn creëren we een positieve energie die niet te stoppen is. Hoezo recessie? Groei! Hoezo krimp? Groei!

Is dit onze eigen verdienste? Nee, niet alleen. Ons idee, onze missie en onze werkwijze worden omarmd door een steeds groter groeiende groep opdrachtgevers en relaties. Dit maakt het mogelijk om anders te zijn en te blijven. Samen met hen zwemmen we tegen de stroom in. Samen zijn we meer dan winnaars!