0597 76 00 30

Over Syntera

Wij zijn een advies- en ingenieursbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en brengen disciplines samen. We adviseren, ontwerpen en leveren ingenieursdiensten voor overheden, bedrijven en particulieren.

Home E Over Syntera

Wij zijn Syntera

Wij zijn een adviesbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij maken bouwen mogelijk. Wij adviseren, maken plannen, ontwerpen en leveren ingenieursdiensten.

Syntera bestaat uit experts en verbinders. Wij hebben verstand van zaken en weten waarover we spreken. Wij bieden kwaliteit en leggen de lat hoog. Wij investeren in mensen en ontwikkeling. Wij delen kennis en alles wat we geleerd hebben.

Wij brengen denkers en doeners in de fysieke leefomgeving samen. Wij doorbreken het wij-zij-denken, zodat overheid en bedrijven actief gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten, met oog voor elkaars belangen. Wij dragen hier actief ons steentje aan bij. En jij? Doe jij met ons mee?

Ons DNA

Verbonden & Doelbewust | We zijn verbinders. We brengen mensen, manieren en middelen samen om ons gezamenlijke doel te halen of de weg ernaartoe te vergemakkelijken. We stellen gelijkwaardigheid en openheid centraal en uitdagingen ontlopen we niet.

Veelzijdig & Deskundig | We zijn experts. We denken niet in hokjes, zijn breed inzetbaar en we houden van samenwerken. We brengen samen, weten waarover we het hebben en delen graag onze ervaring, kennis en expertise.

Optimistisch & Talentgericht | We zijn verbeteraars. We zijn positief ingesteld en dragen bij aan ontwikkeling van personen en projecten. We creëren optimale omstandigheden en werken met veel plezier vanuit onze talenten.

Het Syntera team

Ontmoet onze mensen

Annet Weijer
Annet Weijer

Senior adviseur

Maarten van Zijl

Adviseur / Omgevingsmanager

Meike Doornbos

Adviseur / Omgevingsmanager

Tim Meijer

Projectmanager / Directeur

Jan Henk Spans

Ontwerper

Jan Willem van der Galiën

Ontwerper

Ramon Pijning

Bouwkundig ontwerper

Mark Ruiter

Bedrijfsleider / Operationeel manager

Maurits Peerbolte

Grafisch vormgever

Monique Pietens

Senior adviseur

Evelien Koop

Financieel manager

Emile Doeser

Projectcoördinator

Bernard Wubbels

Adviseur

Dirk-Jan Jelsma

Senior projectvoorbereider

Marlene van der Linde

Omgevingscoördinator

Joost Hulsegge

Projectleider

Richard Oosterhuis

Projectvoorbereider

werken bij syntera

Word jij onderdeel van ons team?

Ben jij inmiddels net zo enthousiast als wij? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren op één van onze vacatures. Staat er voor jou geen geschikte vacature tussen? Of weet je niet zeker of jouw talent, motivatie en ervaring aansluiten bij een vacature en/of ons bedrijf? Stuur ons gerust een bericht. Wij gaan graag het gesprek met je aan.