0597 76 00 30

Over Syntera

Wij zijn een adviesbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en maken bouwen mogelijk. Wij adviseren, maken plannen, ontwerpen en leveren ingenieursdiensten. 

Home E Over Syntera

Wij zijn Syntera

Wij zijn een adviesbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en maken bouwen mogelijk. Wij adviseren, maken plannen, ontwerpen en leveren ingenieursdiensten. 

We zijn breed inzetbaar; van idee tot oplevering. Van visie en ontwerp tot contract en realisatie. Voor planvorming, ingenieursdiensten en communicatie & omgevingsmanagement. Binnen de disciplines infra, civiel, groen, bouw en techniek. 

Syntera bestaat uit experts en verbinders. Wij hebben verstand van zaken en weten waarover we spreken. Wij bieden kwaliteit en leggen de lat hoog. Wij investeren in mensen en ontwikkeling. Wij delen kennis en alles wat we geleerd hebben. 

Ons DNA

We zijn verbinders. We brengen mensen – denkers en doeners, manieren en middelen samen om ons gezamenlijke doel te halen of de weg ernaartoe te vergemakkelijken. We stellen gelijkwaardigheid en openheid centraal en uitdagingen ontlopen we niet. 

We zijn experts. We denken niet in hokjes, doorbreken het wij-zij-denken en zijn breed inzetbaar. We werken samen, weten waarover we het hebben en delen graag onze ervaring, kennis en expertise. 

We zijn verbeteraars. We zijn positief ingesteld en dragen bij aan ontwikkeling van personen, projecten en organisaties. We creëren optimale omstandigheden en brengen jou, jouw project of jouw organisatie verder. 

Het Syntera team

Ontmoet onze mensen

Annet Weijer
Annet Weijer

Senior adviseur

Emile Doeser

Projectcoördinator

Meike Doornbos

Adviseur / Omgevingsmanager

Tim Meijer

Projectmanager / Directeur

Jan Henk Spans

Ontwerper

Jan Willem van der Galiën

Ontwerper

Ramon Pijning

Bouwkundig ontwerper

Mark Ruiter

Bedrijfsleider / Operationeel manager

Maurits Peerbolte

Grafisch vormgever

Evelien Koop

Financieel manager

Yildiz Heeringa

Adviseur ruimtelijke ordening

Richard Oosterhuis

Projectvoorbereider

Bernard Wubbels

Adviseur

Dirk-Jan Jelsma

Senior projectvoorbereider

Marlene van der Linde

Omgevingscoördinator

Joost Hulsegge

Projectleider

Erik Meijer

Gebiedscoördinator

Gerhard Bos

Adviseur

Eline Visser

Adviseur

werken bij syntera

Word jij onderdeel van ons team?

Ben jij inmiddels net zo enthousiast als wij? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren op één van onze vacatures. Staat er voor jou geen geschikte vacature tussen? Of weet je niet zeker of jouw talent, motivatie en ervaring aansluiten bij een vacature en/of ons bedrijf? Stuur ons gerust een bericht. Wij gaan graag het gesprek met je aan.