Terug naar overzicht

Tim Meijer

Projectmanager/Directeur

Nadat ik in 2009 Syntera heb opgericht zijn we enorm gegroeid. Daardoor kan ik me nu vooral richten op het geven van advies, al vind ik het heerlijk om af en toe weer eens 'ouderwets' te calculeren. Ik houd van het contact met klanten en vind het fantastisch om samen met hen en mijn collega's steeds net die ene stap verder te gaan. Dat is waar ik het meest trots op ben als ik kijk naar wat Syntera in korte tijd is geworden: een professioneel bedrijf met een creatief en supergemotiveerd team. Zo benaderen we ook elk project. Met lef, kennis en heel veel energie!

Contact:

06-10890660 - tmeijer@syntera.nl

Likes:

Motorrijden | Family time | Zweten in de sportschool

Favoriete Syntera-lunch:

Crackers met hüttenkäse of filet americain

De kracht van communicatie

De kracht van communicatie

Communicatie is de sleutel tot ieder succes. Je kunt het eigenlijk niet genoeg doen. Toch gaat hier nog veel niet goed. Toen wij zo’n tien jaar geleden begonnen met projectcommunicatie binnen Syntera, zagen we het vaak als volgt fout gaan: Men was bang om iets te vertellen. ‘Als we iets delen, dan vindt men daar wat van…’, was vaak de gedachte. Dat gold voor EMVI-plannen. Het gold ook voor omgevingsmanagement en burgerparticipatie, dat toen nog in de kinderschoenen stond.

 
NIEUWS! Overhandigen ideeënboek St. Lucasziekenhuis

NIEUWS! Overhandigen ideeënboek St. Lucasziekenhuis

De negenjarige Liz Meijer uit Winschoten heeft donderdag 3 september haar ideeënboek overhandigd aan Erich Wünker (Wethouder Gemeente Oldambt) en projectleider Gerlof Hotsma. In haar boek heeft ze ca. 140 ideeën verzameld voor de gebiedsontwikkeling van het voormalige St. Lucas-ziekenhuis te Winschoten.  Met dit boek hoopt Liz de gemeente te inspireren om van het oude ziekenhuis iets mooi te maken: “[…] Uiteindelijk hoop ik dat er iets gaat komen, waar we allemaal blij mee zijn!”

 
Verbeteren groenstructuur Oudewerfslaan Winschoten

Verbeteren groenstructuur Oudewerfslaan Winschoten

Bij Syntera zijn we in staat om op verschillende niveaus als adviseur op te treden. Een goed voorbeeld hiervan is onze rol bij de aanpak van de Oudewerfslaan. Deze laan in Winschoten is een laan met een grote historische waarde. De laan fungeerde als oprijlaan voor het landgoed Oude Werf en later werd de laan gebruikt als paardenrenbaan. Vanaf de jaren ’90 van de vorige eeuw is er echter weinig onderhoud gepleegd aan de laan. Alle reden voor de gemeente Oldambt om de groenstructuur van de Oudewerfslaan aan te pakken. De gemeente wil de laan iets van zijn oude allure teruggeven en tegelijkertijd in een modern jasje steken.