0597 76 00 30

Bouwkundig ontwerp

Bouw

Home E Diensten E Bouw E Bouwkundig ontwerp

Bouwkundig ontwerp

Ben jij initiatiefnemer, aannemer of ontwikkelaar en heb jij een goed idee? Voor een droomhuis, een appartementencomplex of multifunctioneel bedrijfsgebouw? Wij zetten jouw idee en jouw wensen om in een schetsontwerp. Een ontwerp dat we samen stap voor stap verder brengen. Zo wordt een creatief schetsontwerp een technische tekening. Het vormt de basis voor het realiseren van jouw bouwwerk.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Voor projecten in woningbouw en utiliteitsbouw

Onze experts maken ontwerpen voor projecten in woningbouw en utiliteitsbouw. We houden rekening met de gebruiker en de omgeving, waarin het bouwwerk geplaatst wordt. Wij maken schetsen en technische tekeningen. Voor iedere projectfase maken wij het juiste ontwerp in 2D of 3D.

Onze ontwerpen houden rekening met wet- en regelgeving – zoals het Bouwbesluit en de energieprestatie, ruimtelijke plannen of inpassing in de omgeving. Daarbij kijken we altijd naar de technische uitvoerbaarheid en de kosten van de realisatie.

Wil je weten hoe jouw bouwproject er straks uit ziet, als het klaar is? Onze ontwerpers maken graag een 3D-visualisatie of video van het ontwerp. Zo kun jij of anderen zien, wat later gebouwd gaat worden. Dit kan worden ingezet bij participatie of omgevingsmanagement.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl