0597 76 00 30

Contractmanagement

Bouw, Civiel, Groen, Infra, Techniek

Home E Diensten E Bouw E Contractmanagement

Contractmanagement

Het ontwerp is klaar. Jouw plannen zijn uitgewerkt. Het wordt tijd om het project op de markt te brengen. Hoe doe je dat? En hoe zorg jij ervoor dat jij krijgt, wat je wilt krijgen? Dat vraagt om goed contractmanagement. Onze experts adviseren jou in de contractvorm of aanbestedingskeuze. Wij stellen het contract op. Wij begeleiden de bijbehorende procedures, zoals de aanbesteding. Ook begeleiden wij de uitvoering van het contract.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Alleen door goed contractmanagement krijg je straks wat je voor ogen hebt

Wij leggen de lat hoog. Wij vinden contractmanagement belangrijk. Alleen door goed contractmanagement krijg jij straks, wat jij voor ogen hebt. Dat geldt voor de fase waarin het project wordt uitbesteed, maar ook daarna, wanneer het project gerealiseerd wordt.

Is het project gegund en is met de uitvoering gestart? Dan zien wij toe op het realiseren van de contractdoelen en -eisen. Wij zorgen ervoor dat gedaan wordt, wat afgesproken is. Hierbij houden wij een vinger aan de pols en adviseren wij jou over keuzes en optimalisaties.

Ben jij diegene die het project uitvoert? Ook dan kunnen onze experts jou helpen. In de aanbestedingsfase of tijdens de realisatie. Wij doorgronden contracten, vertalen eisen naar concrete maatregelen en sturen tijdig bij. Jij bent altijd in control.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl