0597 76 00 30

Directievoering & Toezicht

Bouw, Civiel, Groen, Infra, Techniek

Home E Diensten E Bouw E Directievoering & Toezicht

Directievoering & Toezicht

Wanneer er begonnen wordt met de realisatie van jouw project, is een goede uitvoeringsbegeleiding belangrijk. Alleen zo krijg jij, wat jij verwacht. Zo bouwen wij op een zorgvuldige wijze aan alles wat je buiten ziet. Onze experts begeleiden de projecten vanaf het begin van realisatie tot oplevering en overdracht van beheer en onderhoud. Wij zien toe op de kwaliteit en bewaken budget en planning.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Alleen met toezicht krijg jij wat jij verwacht

Onze directievoerder geldt als bewaker van het contract en verzorgt het contractmanagement. Daarbij zijn het budget en de projectorganisatie de belangrijkste taken. De toezichthouder geldt als bewaker van kwaliteit, tijd en planning en de (dagelijkse) projectadministratie.

De directievoerder en toezichthouder zijn experts, ze zijn ter zake kundig en werken als praktisch denkend, snel schakelend team. Ze gelden als elkaars verlengstuk en/of vervanger. In sommige, vaak wat kleinere of minder complexe projecten worden hun taken gecombineerd uitgevoerd.

Ieder project dient op een veilige wijze te worden uitgevoerd. Onze experts zien hierop toe. Hierbij houden we ieders veiligheid in het oog: medewerkers, gebruikers of voorbijgangers. Goed omgevingsmanagement is belangrijk. Hierin geldt altijd: Wij werken veilig of wij werken niet.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl