Home E Diensten E Bouw E EMVI-plannen

EMVI-plannen

Wil jij inschrijven op een aanbesteding of tender? Vaak is dan een plan van aanpak nodig. Opdrachtgevers vragen jou hoe jij het project gaat uitvoeren. Samen met jou schrijven wij het hiervoor benodigde plan van aanpak (EMVI en BPKV) voor alle projecten in de fysieke leefomgeving. Het plan vertelt precies wat jij gaat doen, waarom jij dat doet, maar ook waarom juist dat de beste aanpak is. Met een goed doordacht plan weten wij jouw opdrachtgever te overtuigen, dat jij de beste partij bent.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Wij begrijpen wat we lezen en zorgen voor de juiste vragen

Wij beginnen met onderzoek. Wij lezen alle aanbestedingsstukken zorgvuldig door. Daarin werken onze technische experts en communicatiespecialisten samen. Wat wil de opdrachtgever precies? Door de juiste vragen te stellen, komen wij tot de perfecte aanpak en de juiste inhoud.

Onze experts verbinden mens en techniek. Wij spreken de taal van de techneut en vakspecialist – infra, civiel, groen, bouw en techniek, maar ook die van een niet-technische lezer. Zo leggen wij concreet, duidelijk en SMART uit wat jij bedoelt. We doen recht aan de inhoud en brengen de juiste nuances aan.

Hoe dat eruitziet? Wij bereiden ons voor en houden samen met jou, tijdens meerdere, inhoudelijke sessies. Zo komen we tot inhoud. Alles wat we schrijven toetsen we met jou en eigen collega’s. Is de Inhoud definitief? Dan maakt onze vormgeving het helemaal af met een professionele opmaak.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl