0597 76 00 30

Kostenmanagement & kostencalculatie

Bouw, Civiel, Groen, Infra, Techniek

Home E Diensten E Bouw E Kostenmanagement & kostencalculatie

Kostenmanagement & kostencalculatie

Wat kost het? Binnen ieder project geldt het financiële aspect als één van de belangrijkste onderdelen. Wij zien dit altijd in relatie tot andere onderdelen als kwaliteit en tijd. Alleen zo kun je de juiste afweging maken. Voor ieder project kunnen onze experts de kosten in kaart brengen. Wij maken ramingen voor de budgetbepaling, maar ook voor een projectraming, besteksraming of kostprijscalculatie helpen wij je graag.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Wij kunnen in iedere fase van jouw project vertellen wat de realisatie gaat kosten

Je ziet het: Onze experts kunnen jou in iedere fase van jouw project vertellen wat de realisatie gaat kosten. Wij zijn in staat om een berekening ‘op de achterkant van een sigarendoosje’ te maken tot een complete, volledig onderbouwde kostprijscalculatie. Afhankelijk waar het project om vraagt.

Ramingen en calculaties maken wij voor alle projectonderdelen van wat je buiten ziet: bouw, infra, civiel, groen en techniek. Wij kennen de markt, beschikken over productkennis, bouwmethoden, mogelijke alternatieven en hebben goede relaties met fabrikanten en leveranciers.

Moet er bezuinigd worden? Zijn er optimalisaties mogelijk? Dit mag geen excuus zijn voor een verminderd projectresultaat. Wij adviseren jou over keuzes, besparingen en optimalisaties. Daarbij maken wij een onderbouwde, praktische en ter zake kundige afweging tussen tijd, geld en kwaliteit.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl