0597 76 00 30

Landschapsontwerp

Groen, Infra

Home E Diensten E Groen E Landschapsontwerp

Landschapsontwerp

Wil jij een gebied anders inrichten? Heb jij een idee voor de toepassing van grootschalig groen? Onze experts helpen graag om jouw plannen te vertalen in een passend landschapsontwerp. Ieder ontwerp doet recht aan de omgeving, het omliggende landschap en bestaande structuren. Dat zijn onze inspiratiebronnen.  Het zijn de dragers voor een nieuw groenontwerp met beplantingsplan, waarin bestaand en nieuw samenkomen.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Ieder ontwerp houdt rekening met de omgeving, maar ook het huidig en toekomstig gebruik

Ieder ontwerp is maatwerk en uniek. Het is altijd inpasbaar in het omringende landschap. Het houdt rekening met de omgeving, maar ook met het huidig en toekomstig gebruik. Daarbij kijken wij naar de inpassing van eventuele kavels, geschikte soorten groen en plekken voor water.

Onze ontwerpers werken graag samen met beheerders en betrokken experts, zoals boswachters en ecologen. We luisteren naar geluiden uit de omgeving, wij doen grondig onderzoek. We houden rekening met de waterhuishouding en ecologie. Dit maakt onze ontwerpen haalbaar en duurzaam.

Van ieder landschapsontwerp maken wij graag een 3D-visualisatie of video voor jou. Op deze manier kun jij zien, hoe het ontwerp er straks in de praktijk uitziet. Deze beelden kunnen worden ingezet bij participatie of omgevingsmanagement.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl