Home E Diensten E Civiel E Ontwerp

Ontwerp

Ieder project verdient een goed doordacht en technisch helder ontwerp. Of het nu gaat om nieuwbouw, herinrichting of reconstructie van de openbare ruimte, het ontwerp dient haalbaar en realiseerbaar te zijn. Onze experts vertalen een plan in een ontwerp. Syntera is jouw partner als het gaat om ontwerpen voor stedelijke en regionale infrastructuur en gebiedsontwikkeling.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Wij ontwerpen voor uiteenlopende projecten in de fysieke leefomgeving

Onze experts maken ontwerpen voor uiteenlopende projecten in de fysieke leefomgeving. Wij verbinden de disciplines infra, civiel, groen, bouw en techniek. Onze ontwerpen in 2D en 3D geven vorm aan de leefomgeving van de toekomst. Aan dat wat jij buiten ziet.

Wij maken schetsontwerpen, ruimtelijke studies en technische tekeningen. Ook voor het maken van bestekstekeningen en een praktisch uitvoeringsontwerp ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het ontwerpen van jouw project.

Wil je weten hoe jouw project er straks buiten uit ziet? Dan maken wij een 3D-visualisatie en video van het ontwerp. Zo kun jij of anderen zien, wat later gebouwd gaat worden. Dit kan worden ingezet bij participatie of omgevingsmanagement.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl