Projectengineering

Bouw, Civiel, Groen, Infra, Techniek

Home E Diensten E Bouw E Projectengineering

Projectengineering

Ieder project is gebaat bij een goede voorbereiding. Ieder plan dient maakbaar, realiseerbaar en betaalbaar te zijn. Hieraan liggen doordachte, weloverwogen keuzes aan ten grondslag. Keuzes die wij maken op basis van kennis en ervaring. Het zijn praktisch uitvoerbare keuzes, die passen bij het specifieke vakgebied. Onze experts, onze projectingenieurs gelden als de technische specialisten binnen een project.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Een projectingenieur maakt weloverwogen keuzes op het gebied van tijd, geld en kwaliteit

Een goede voorbereiding verbindt het ontwerp, contractmanagement en kostenmanagement. Een projectingenieur maakt samen met jou als opdrachtgever, collega’s en externe experts weloverwogen keuzes op het gebied van tijd, geld en kwaliteit.

Binnen de kaders van het procesmanagement en projectmanagement worden alle eisen vertaald naar een technisch uitvoerbaar en financieel haalbaar project. Daarbij houden wij rekening met de te doorlopen ruimtelijke procedures, benodigde vergunningen en noodzakelijke onderzoeken.

Onze experts begeleiden projecten van A tot Z. Van het opstellen van programma’s van eisen tot het maken van werkomschrijvingen of bestekken. Het is altijd passend bij de aard en omvang van het project. Wij behouden het overzicht en gaan voor het beste projectresultaat.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl