Projectmanagement

Bouw, Civiel, Groen, Infra, Techniek

Home E Diensten E Bouw E Projectmanagement

Projectmanagement

Projecten in onze fysieke leefomgeving zijn vaak complex en omvangrijk. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden. Wij weten dat. Projectmanagement en procesmanagement gaan hand in hand. In iedere projectfase is het van groot belang dat het project onder controle is. Dat doen wij door de juiste focus en het overzicht te bewaren. Wij zijn ‘in control’ en zorgen ervoor dat jij altijd, in alle fasen weet, waar jij aan toe bent.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Wij behouden overzicht, bieden een integrale oplossing en denken multidisciplinair

Onze experts managen het project en bewaken alle projectmanagementaspecten. Ook beheersen zij alle raakvlakken binnen het project. Dat noemen wij raakvlakkenmanagement. Wij behouden overzicht, bieden een integrale oplossing en denken multidisciplinair.

Wij bewaken de projectmanagementaspecten tijd, geld en kwaliteit. Daarnaast hebben wij altijd aandacht voor de overige aspecten, zoals organisatie en informatie. Vaak maakt ook het risicomanagement onderdeel uit van het takenpakket van de projectmanager.

Onze aanpak verschilt per project. Het is maatwerk. Wij stemmen onze werkwijze af op het project en de wensen van jou als opdrachtgever. Samen kiezen we de oplossing die het beste past bij jouw project. Altijd geldt: Jij hebt een vast aanspreekpunt in alle fasen.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl