0597 76 00 30

Home E Actueel E Succesvolle inloopbijeenkomst Stadskanaal

Succesvolle inloopbijeenkomst Stadskanaal

18 juni 2024

Met Syntera zijn we, samen met het bouwteam bestaande uit Gemeente Stadskanaal en Luttjeboer B.V., nauw betrokken bij het project Drouwenermondsebrug in Stadskanaal. Dit project omvat niet alleen het vervangen van de brug, maar ook de herinrichting van de omliggende omgeving en de verbetering van de verkeersveiligheid. Hiervoor hebben wij een schetsontwerp mogen maken van de omgeving.

Afgelopen dinsdag 11 juni vond er voor de bewoners uit de omgeving van de brug een inloopbijeenkomst plaats. Een avond om mensen te informeren en te betrekken bij de toekomst van hun omgeving. Maarten van Zijl, Tim Meijer en Richard Oosterhuis waren aanwezig vanuit Syntera om de vragen van omwonenden te beantwoorden, de plannen toe te lichten en feedback te ontvangen. Door de mogelijkheden en beperkingen van het project zichtbaar te maken, is er waardevolle input verzameld om draagvlak voor het project te creëren.

Wij kijken terug op een succesvolle inloopavond met een uitstekende opkomst. Dankzij de constructieve feedback van de bewoners kunnen de plannen verder worden verfijnd, zodat de uiteindelijke uitvoering nog beter aansluit bij de wensen en behoeften van de gemeenschap.

Deel dit artikel: