0597 76 00 30

Home E Actueel E Succesvolle samenwerking in EMVI

Succesvolle samenwerking in EMVI

4 juli 2024

Toen Syntera opgericht werd, luidde onze slogan ‘Samenwerken werkt’. Dit kenmerkte onze aanpak en is nog steeds van toepassing. Samenwerken zit in ons DNA. Wij versterken projecten en teams en dragen actief bij aan het succes van onze opdrachtgevers. In overheidsland en aannemerij.

Tim Meijer: ‘Eén van de mooiste vormen van samenwerking is het samenwerken in een aanbesteding, tijdens een tender. Waarom? Je haalt het beste in de ander naar boven. Sinds de oprichting van Syntera hebben we al honderden plannen geschreven. Veel aannemers ondersteunen we al jaren. Met hen voelen we ons verbonden.’

Eén van de aannemers waar Syntera al jarenlang mee samenwerkt is Schreuderbouw in Veendam. Binnen deze succesvolle samenwerking zijn we vele malen in staat gebleken om samen met Alfred Swama ‘het verhaal van Schreuder Bouw’ zodanig te vertellen en/of te visualiseren, dat het tot het aannemen van projecten of contracten leidde.

‘We zeggen het veel vaker: Wij verbinden mens en techniek. Dit doen we ook tijdens aanbestedingen. Zo ook tijdens de aanbesteding ‘Bouwkundig versterken in Westeremden’ voor Nationaal Coördinator Groningen. Het verhaal, de visiepresentatie sluit aan op de uitvraag, opdrachtgever én de bewoners/eigenaren. Het resultaat? Schreuder nam het werk aan.’, legt Tim uit.

Sta jij voor een uitdaging? Wil jij inschrijven op een aanbesteding en heb jij hulp nodig bij het vertellen van jouw verhaal? In een plan, optimalisatiedossier, presentatie, risicodossier of welke vorm ook? Wij vertellen en visualiseren dit onderscheidende verhaal met de meeste meerwaarde voor de opdrachtgever. Je zult zien: Samenwerken met Syntera werkt echt.

Deel dit artikel: