Tendermanagement

Bouw, Civiel, Communicatie, Groen, Infra, Techniek

Home E Diensten E Bouw E Tendermanagement

Tendermanagement

Naast dat wij aanbestedingen en tenders begeleiden voor onze overheids-opdrachtgevers, doen wij dat ook voor aannemersbedrijven. Ben jij aannemer en wil jij inschrijven op een aanbesteding? Dan verzorgen onze experts graag het tendermanagement voor jou. Wij adviseren, begeleiden en managen het proces van de inschrijving van begin tot eind. Dat doen wij met het doel om samen met jou het project binnen te halen.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Iedere tender, iedere aanbesteding is anders

Iedere tender, iedere aanbesteding is anders. Toch zijn er altijd terugkerende elementen: hoe goed ken jij de opdrachtgever? En: ben jij in staat de uitvraag tot in de kleinste details te doorgronden? De antwoorden hierop vormen de basis voor de strategie.

Onze experts begeleiden jou gedurende het gehele aanbestedingsproces. Wij helpen bij het vaststellen van de juiste strategie. Wij adviseren jou over de aanpak. Wij ondersteunen bij het schrijven van het plan van aanpak of verzorgen dit voor jou.

Dit proces wordt geleid door onze tendermanager. Hij of zij is jouw vaste aanspreekpunt tijdens de gehele procedure, treedt op als sparringpartner en heeft kennis van de inhoud. Wij verbinden mens en techniek en hebben oog voor vorm én inhoud.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl