Werkvoorbereiding

Bouw, Civiel, Groen, Infra, Techniek

Home E Diensten E Bouw E Werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding

Heb jij een project aangenomen? Na het verkrijgen van de opdracht en het doorlopen van de gunningsprocedure kan met de werkvoorbereiding worden begonnen. Op deze manier leg jij de basis voor een succesvolle realisatie van het project. Een goede voorbereiding is immers het halve werk? Onze experts weten dat. Zij zijn in staat jouw project binnen de gestelde kaders voor te bereiden, zodat jij buiten niet voor verrassingen komt te staan.

civiel, infra & groen

Vragen?

bouw & techniek

Vragen?

Wij vertalen plannen in haalbare oplossingen voor de uitvoering

Een goede voorbereiding wordt gekenmerkt door het samenbrengen van de juiste kennis en informatie. Onze experts kunnen dat. Zij verbinden theorie en praktijk. Zij weten waarover ze spreken en vertalen plannen in haalbare oplossingen voor de uitvoering.

Wij stellen planningen op, werken faseringen uit en stellen de benodigde uitvoeringsplannen – zoals een werkplan, kwaliteitsplan of V&G-plan – samen. Dit doen wij zodat het project binnen de vooraf gestelde kaders kan worden uitgevoerd.

Onze experts zijn ter zake kundig. Zij zijn bekend met de aspecten van de uitvoering, beschikken over praktische ervaring en kennen de juiste leveranciers. Dit legt een solide basis voor de realisatie en garandeert een gedegen voorbereiding en zorgvuldige inkoop.

Vragen?

civiel, infra & groen

Mark helpt je graag!

06 420 380 26

mruiter@syntera.nl

bouw & techniek

Tim helpt je graag!

06 108 906 60

tmeijer@syntera.nl