0597 76 00 30

Home E Actueel E Emile Doeser: een veelzijdige professional

Emile Doeser: een veelzijdige professional

7 december 2023

Ken jij Emile Doeser? Emile is een veelzijdige professional! Met een schat aan ervaring vervult hij verschillende rollen binnen ons team en ver daarbuiten.

Emile schrijft bestekken, maakt globale ramingen en accurate kostprijscalculaties en ondersteunt ons communicatieteam bij het schrijven van EMVI-plannen.

Binnen Syntera werken experts. Experts die niet in hokjes denken, breed inzetbaar zijn en van samenwerken houden. Emile is zo’n expert. Hij weet waarover hij spreekt, hij brengt informatie samen en deelt zijn ervaring, kennis en expertise. Emile denkt altijd proactief mee over de fasering, planning en de aanpak. Dit alles met het oog op haalbaarheid, maakbaarheid en uitvoerbaarheid.

Dat doet hij ook voor onze opdrachtgevers. Momenteel ondersteunt Emile een goede relatie van Syntera. Hij maakt calculaties voor diverse infrastructurele werken, waarbij de nadruk ligt op grondwerk, rioleringswerkzaamheden en wegenbouw. Dat doet hij op locatie, vanaf ons kantoor of vanuit huis. Binnen deze ondersteuning van opdrachtgevers vallen alle taken van een calculator of kostendeskundige: 1) het aanvragen van prijzen en offertes bij toeleveranciers en onderaannemers en het vergelijken hiervan; 2) het uitvoeren van opnames en het in kaart brengen van locaties en werkzaamheden en 3) het overleggen en samenwerken met opdrachtgevers.

En als Emile tijd over heeft – wat vaak niet zo is, dan versterkt hij zijn en ons netwerk. Hij deelt zijn kennis met ons team en onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld varianten en optimalisaties te bedenken of door aanbestedingen en prijsontwikkelingen te analyseren.

Deel dit artikel: