0597 76 00 30

Home E Actueel E Gérard Porton over samenwerking combinatie waddenkwartier

Gérard Porton over samenwerking combinatie waddenkwartier

14 december 2023

De uitvoeringswerkzaamheden voor de dijkversterking Lauwersmeerdijk-Vierhuizergat startten in april 2023. Syntera verzorgt tijdens de jaren van uitvoering (2023-2026) het omgevingsmanagement voor de Combinatie Waddenkwartier, de combinatie van GMB en Heijmans. Gérard Porton, projectmanager van de aannemerscombinatie, vertelt hoe hij de samenwerking met Syntera ervaart.

Vanuit een prettig kennismakingsgesprek was er geen twijfel vanuit Combinatie Waddenkwartier en Waterschap Noorderzijlvest om met Syntera in zee te gaan. Vooraf was het onze wens dat de herkomst van teamleden niet te achterhalen zou zijn, zowel intern als extern, en dit is perfect uitgevoerd.

De noodzaak om ondersteuning te zoeken ontstond doordat we de functie intern niet konden invullen. Jullie vielen bij ons op, ook omdat jullie eerder succesvolle begeleiding hebben verzorgd van vergelijkbare werkzaamheden in hetzelfde gebied. Tijdens het kennismakingsgesprek werd duidelijk dat de visie van Syntera naadloos aansloot bij onze ideeën en de werkwijze van het waterschap. Het enthousiasme waarmee Syntera het plan presenteerde, overtuigde ons direct.”

En hoe gaat het nu? “We opereren als één team en komen samen tot de beste aanpak. We houden de lijnen kort, geven regelmatig updates en Syntera geeft een andere inbreng mee. De samenwerking bevalt goed en geeft vertrouwen voor de komende jaren van het project. Het is tof om jullie aan boord te hebben!”

Deel dit artikel: