0597 76 00 30

Home E Actueel E Joost Hulsegge: Projectleider

Joost Hulsegge: Projectleider

19 maart 2024

Joost Hulsegge is projectleider bij Syntera. Hij vertelt hoe hij als projectleider de schakel is tussen opdrachtgever en het team.

“Als projectleider ben ik de schakel tussen binnen en buiten. Iets wat mijn werk echt kenmerkt is de afwisseling en het continue schakelen tussen verschillende projecten, die zich elk in hun eigen fase bevinden. Niet elk project is op hetzelfde moment bezig met de voorbereiding en uitvoering, daarom is elk project weer schakelen.

Syntera begeleidt op dit moment een super tof project in opdracht van Provincie Groningen eProjectbureau Blauwestad. Het is een project waarbij alle diverse onderdelen uit de grond-, weg- en waterbouw samen komen. Vanuit Provincie Groningen ben ik het aanspreekpunt voor aannemer Jelle Bijlsma BV Grond-, weg- en waterbouw.
Het werk bestaat hoofdzakelijk uit het bouw- en woonrijp maken van fase 6 en 7 in het havenkwartier, de aanleg van een nieuwe jachthaven, het aanbrengen van een extra steiger in de bestaande jachthaven en de reconstructie van de hoofdstraat.

Tijdens mijn werk ben ik altijd bezig om ervoor te zorgen dat alles uiteindelijk samenkomt. Vanuit Syntera krijg ik veel vrijheid in het werken en ontwikkelen. Ik geniet er ook het meeste van als we met de collega’s tot een zichtbaar succesvol resultaat komen.”

 

Deel dit artikel: