0597 76 00 30

Home E Actueel E Marlene van der Linde: gebiedscoördinator

Marlene van der Linde: gebiedscoördinator

30 januari 2024

Hoe is het om als gebiedscoördinator te werken bij Syntera? Marlene van der Linde is nu ruim een half jaar werkzaam en vertelt graag over haar ervaringen bij Syntera.

“Mijn functie als gebiedscoördinator is relatief nieuw op de arbeidsmarkt, maar de vraag ernaar groeit binnen de infra. Syntera gaat in op de vraag en behoefte en gelooft echt in deze functie. In mijn werk is verbinding, luisteren, en het vinden van oplossingen essentieel. Op het werkterrein ben ik de oren en ogen van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. 

Wat mij aantrekt in het werken bij Syntera is hun durf voor het inzetten op nieuwe ideeën en functies. Met mijn creatieve uitspattingen zorg ik wel eens voor verbazende gezichten bij mijn collega’s. Nu komen we samen tot realistische oplossingen. Samen met syntera en Vermoogen zorg ik ervoor dat ik het beste uit mezelf haal en verder kan groeien. Aan de hand van een talententest en -gesprek worden mijn talenten uitgelicht, zie ik beter waar ik sta en waar ik goed in ben.

Mijn talent voor ‘verbinden’ komt dagelijks van pas in mijn rol als gebiedscoördinator, waarbij ik veel interactie heb met mensen die het gebied om diverse redenen gebruiken. Het handhaven van veiligheid in een werkgebied met uiteenlopende belangen is een voortdurende uitdaging waarin ik zoek naar balans en begrip. Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik altijd op projecten zit die nooit hetzelfde zijn. Het is enorm divers en dat houdt mij scherp.

Ik ben niet dagelijks aanwezig bij mijn collega’s op het kantoor in Winschoten, maar dit is voor mij een fijne thuisbasis. Daarnaast mag ik veel collega’s leren kennen bij de verschillende projecten. De afwisseling tussen vertrouwde gezichten en nieuwe ontmoetingen geeft me enorm veel energie en plezier in mijn werk.

Kortom, ik zit hier helemaal op mijn plek!”

Deel dit artikel: