0597 76 00 30

Home E Actueel E Richard Oosterhuis: projectvoorbereider

Richard Oosterhuis: projectvoorbereider

23 mei 2024

Richard Oosterhuis is inmiddels een vertrouwd gezicht bij Syntera. Hij begon bij ons als stagiair, vervolgde zijn pad met een afstudeerproject en is nu een waardevolle trainee. Samen met Richard blikken we terug op het afgelopen jaar.


Richard vertelde ons dat het werken bij Syntera een nieuwe dimensie toevoegde aan zijn kennis. Op school leerde hij de theorie en werkte hij aan gesimuleerde opdrachten en bij Syntera kreeg hij de kans om de praktijk te ervaren. Hier kon hij zien hoe projecten van begin tot eind verliepen en hoe theoretische kennis werd toegepast in de praktijk. Het werken in teamverband en het dragen van verantwoordelijkheid vond hij zeer leerzaam en waardevol.

Bij Syntera geloven we in het leggen van verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Dit betekent dat Richard, ondanks zijn beperkte ervaring, aan de basis heeft gestaan van diverse ontwerpen en betrokken is geweest bij verschillende projecten. Wij houden elke vier weken een bilateraal gesprek (bila) met al onze medewerkers, ook met Richard. Tijdens deze gesprekken bespreken we wat goed gaat en waar verbetering nodig is, en bieden we hulp waar dat nodig is. Dit stelt Richard in staat om continu te groeien en zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast krijgt hij inhoudelijke coaching van onze ervaren ontwerpers, zodat hij de begeleiding en ondersteuning krijgt die hij nodig heeft om te excelleren.

Deel dit artikel: