0597 76 00 30

Home E Actueel E Inloopbijeenkomst Olthof: Mooi voorbeeld van participatie

Inloopbijeenkomst Olthof: Mooi voorbeeld van participatie

7 mei 2024

Ken je ons wat langer, dan weet je dat wij vaak zeggen: ‘Wij zijn een adviesbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en maken bouwen mogelijk.’

Eén van de belangrijke pijlers van onze dienstverlening is communicatie. Zo organiseerden wij vorige week een inloopbijeenkomst voor de Olthof Groep B.V. Olthof heeft voornemens haar locatie in Sappemeer uit te breiden en vroeg ons om de communicatie hieromtrent te verzorgen.

We vertaalden de plannen in illustraties, nodigden de omgeving uit voor een inloopbijeenkomst en gaven samen met de initiatiefnemers antwoord op vragen en reageerden op opmerkingen van de 80-100 geïnteresseerden. Ook de Gemeente Midden-Groningen was vertegenwoordigd.

Klaas-Jan: ‘We nodigen de omgeving bewust nu uit; we willen de omgeving vroegtijdig betrekken bij de plannen. We voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving. Opmerkingen en vragen nemen we mee bij de verdere ontwikkeling van onze plannen.’ Dit is een mooi voorbeeld van participatie!

 

Deel dit artikel: