0597 76 00 30

Home E Actueel E Annet vertelt

Annet vertelt

20 juni 2023

Hoe is het om als EMVI-schrijfster en adviseur te werken bij Syntera? Waar geniet je het meest van, wat houdt je dagelijks bezig? Is er iets dat we nog niet weten? Annet Weijer neemt je mee in haar werkzaamheden bij Syntera.

“Bij Syntera werk ik als EMVI-schrijfster en adviseur conditionerende onderzoeken en vergunningen, met als specialisme bodem. De onderwerpen van de tenders zijn enorm divers, bijna elke week leer ik weer iets nieuws.

Af en toe heb ik wat gekke (werkgerelateerde) ideeën of plannen en daarover ga ik graag in discussie. Helemaal leuk vind ik om dit tijdens een (lunch) wandeling te doen. Over wandelen gesproken: ik ben captain van het ‘Syn Tera Wampex-team’. In de wintermaanden hoor je me er veelvuldig over… Ook ben ik mede-organisator van de Ruigste Run van de Veenkoloniën. En ook dat hoor je – want ik daag iedereen uit om mee te doen!

Syntera is zeer veelzijdig met bijvoorbeeld onder andere infra, civiel, ontwerp en omgevingsmanagement. Een hele mooie mix voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. In mijn werk betekent dit ook dat er elke keer weer een andere vraag ligt om zo goed mogelijk te beantwoorden, erg uitdagend dus.

Binnen het team geniet ik ervan om elkaar te helpen, te ondersteunen en elkaar te verrijken met ideeën. Ik mag graag input ophalen, maar ook brengen. Met elkaar buigen over een stuk tekst om het beter te maken, het beste bij elkaar naar boven halen.

Syntera heeft een veelzijdig profiel en inspirerende medewerkers. Veel collega’s hebben een achtergrond in de aannemerij, zelf kom ik uit de milieu-advieswereld. Zo kunnen we over een breed scala aan onderwerpen hoogwaardig advies uitbrengen.”

Deel dit artikel: